Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2021 17:24
Čas čtení 1:13
Vojtěch Vanda

Pokud neprodloužíte nouzový stav, připravíme vyhlášení stavu nebezpečí v krajích, shodlo se pět hejtmanů a primátor Prahy

POLITIKA ČESKO
Uložit Uložené

Strana jej zveřejnila na Facebooku.

Ve spojení se čtvrtečním projednávání návrhu vlády na prodloužení nouzového stavu sdílelo hnutí STAN na Facebooku společné prohlášení pěti hejtmanů a primátora Prahy. V něm informuje o přípravě vyhlášení stavu nebezpečí na území krajů pro případ neprodloužení nouzového stavu po 14. únoru. Pod prohlášení se podepsali hejtmani Karlovarského, Středočeského, Pardubického, Olomouckého a Libereckého kraje.

Doporučeno
Pokud vláda nevyhlásí nouzový stav, vyhlásím stav nebezpečí, tvrdí hejtman Karlovarského kraje Kulhánek Pokud vláda nevyhlásí nouzový stav, vyhlásím stav nebezpečí, tvrdí hejtman Karlovarského kraje Kulhánek 11. února 2021 16:48

Pod prohlášení se jmenovitě podepsali primátor hlavního města Prahy Zdeněk Hřib (Piráti), hejtman Olomouckého kraje Josef Suchánek (STAN), hejtmanka Středočeského kraje Petra Pecková (STAN), hejtman Libereckého kraje Martin Půta (Starostové pro Liberecký kraj), hejtman Pardubického kraje Marin Netolický (ČSSD) a hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek (STAN).

Domů
Sdílet
Diskuse