Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2021 19:05
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Rozchod na Valentýna a sex uprostřed Londýna: Poslechni si bláznivé příběhy na téma svátku zamilovaných

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Den zamilovaných už je za dveřmi a co by to bylo za vztahový podcast, kdybychom se právě tomuto tématu důkladně nevěnovali. V úterní epizodě podcastu Love is on the air se naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach věnovali tomu, kdo vlastně svátek zamilovaných vymyslel a dali jsme prostor i naši posluchačům a posluchačkám, kteří nám zaslali hlasové medailonky, díky kterým mohou najít svého lásku.

Dnes pro tebe máme jako každý čtvrtek bonusovou epizodu, která je jako vždy věnována příběhům, o které se s námi fanoušci podělili.

A co se v nové bonusové epizodě dozvíš? Tak například to, že na Valentýna se páry nevěnují pouze láskyplnému užívání společného času, ale může dojít i k rozchodu. Ano, i takový příběh nám přišel. Jiný pár se zase uchýlil k sexu uprostřed Londýna. Užij si tedy nový díl a jako vždy přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Sexy spodní prádlo, ikonické siluety tenisek nebo luxusní móda. Vybrali jsme valentýnské dárky pro každý rozpočet   Sexy spodní prádlo, ikonické siluety tenisek nebo luxusní móda. Vybrali jsme valentýnské dárky pro každý rozpočet 10. února 2021 15:32
Domů
Sdílet
Diskuse