Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2021 15:21
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Hamáček se ostře opřel do Pirátů. Ve vládě děláš Babišovi hadr na podlahu, vzkázal mu Kalousek

Hamáček se ostře opřel do Pirátů. Ve vládě děláš Babišovi hadr na podlahu, vzkázal mu Kalousek
Zdroj: Úřad vlády ČR/Ivan Bartoš/Twitter
NEWS ČSSD IVAN BARTOŠ JAN HAMÁČEK
Uložit Uložené

S dalším dnem tu máme další internetovou přestřelku mezi poslanci.

Neuběhl ani týden a Twitter zažil další slovní přestřelku nejen mezi aktivními poslanci, ale zapojili se i ti bývalí. Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) Pirátům vyčetl, že společně s hnutím ANO, Naše město a SPD odvolali sociální demokraty z vedení města Frýdek-Místek. „Piráti se klidně spojí s SPD. Dobré si zapamatovat,“ tweetnul.

Doporučeno
Babiš se pustil do Pirátů kvůli migrantům. To říká agent StB, odvětil Bartoš Babiš se pustil do Pirátů kvůli migrantům. To říká agent StB, odvětil Bartoš 12. března 2021 18:18

Všechno to začalo příspěvkem primátora Frýdku-Místku Michala Pobuckého (ČSSD), jenž si na sociálních sítích postěžoval na spojení hnutí ANO, Pirátů, hnutí Naše město a SPD, kteří společně odvolali sociální demokraty z vedení města. „Piráti se klidně spojí s SPD. Dobré si zapamatovat,“ tweetnul Hamáček (ČSSD).

Domů
Sdílet
Diskuse