Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2021 19:01
Čas čtení 0:57
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Známý raper představil „satanistické“ tenisky, Samsung přichází s další žhavou novinkou

Freshnews: Známý raper představil „satanistické“ tenisky, Samsung přichází s další žhavou novinkou
Zdroj: MSCHF
REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Máme pro tebe nové Freshnews.

Je tu další středa, což znamená, že jsou tady i další Freshnews. V těch pravidelně shrnujeme nejdůležitější či nejzajímavější zprávy z posledních dní a ani tentokrát o spoustu novinek nebyla nouze. Pojď se tedy s námi pustit do nové epizody, kterou tě provede náš moderátor Martin.

Dnes zavítáme například do světa technologií. Samsung totiž představil novou řadu Galaxy A, která možná osloví i tebe. Pyšní se mimo jiné rozumnou cenou, skvělým foťákem nebo voděodolností. Baterka ti vydrží dva dny a mobil si můžeš připojit i k domácím spotřebičům. Více funkcí se dzovíš ve videu.

Doporučeno
Ivana tetuje Lil Wayna, Chrise Browna či Miu Khalifu: Často tetuji u nich doma a poslouchám jejich připravovaná alba (Rozhovor) Ivana tetuje Lil Wayna, Chrise Browna či Miu Khalifu: Často tetuji u nich doma a poslouchám jejich připravovaná alba (Rozhovor) 28. března 2021 14:30

Nabídneme ti také kuriózní módní kauzu. Značka Nike se totiž žaluje kvůli „satanistickým“ teniskám Air Max, které představil známý raper Lil Nas X. Do prodeje se dostalo jen limitovaných 666 párů, sportovní gigant však s jejich vydáním nesouhlasí a od tenisek se distancuje.

V souhrnu zpráv samozřejmě nemůžeme opomenout ani tragické úmrtí nejbohatšího Čecha Petra Kellnera. Ten zahynul o víkendu společně s dalšími čtyřmi osobami při nehodě helikoptéry na Aljašce. Jediným přeživším pádu helikoptéry byl snowboardista a fotograf David Horváth.

Za působivým a úspěšným životem Kellnera jsme se poohlédli v detailním článku, pokud tě tedy zajímá, jak se z chlapce z chudé rodiny stal jeden z nejvlivnějších byznysmenů světa, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse