Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. dubna 2021 13:46
Čas čtení 0:59
Vojtěch Vanda

Nemám rád zbohatlíky, tvrdil policistům muž, který v Praze kopal do aut. Poničil 20 vozů

Nemám rád zbohatlíky, tvrdil policistům muž, který v Praze kopal do aut. Poničil 20 vozů
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI ČESKO POLICIE ČR
Uložit Uložené

Muž v Praze poškodil 20 vozů. Vybíral si schválně drahá vozidla, jelikož prý nemá rád bohaté lidi.

Aby se zbavil frustrace z bohatých lidí, ničil zaparkovaná vozidla. S tímto případem se setkali policisté na Praze 4. V neděli pátrali po muži, který svými kopanci rozbil zpětná zrcátka asi dvacítky zaparkovaných aut, zejména v ulici Bělčická. Když jej dopadli, uvedl, že vozy ničil proto, jelikož nemá rád bohaté lidi, kvůli kterým přišel o práci. Nyní mu hrozí vězení. 

Doporučeno
Mám kožní problémy, vysvětloval muž svou „masturbaci“ v pražském metru policistům Mám kožní problémy, vysvětloval muž svou „masturbaci“ v pražském metru policistům 31. března 2021 16:31

Policisté byli přivoláni do ulice Bělčická na Praze 4, jelikož zde v neděli řádil muž. Svými kopanci ničil zaparkovaná auta. Jakmile se strážci zákona dostali na místo, nalezli pouze šest poškozených vozů, ale žádného pachatele. Naštěstí se jim jej povedlo dopadnout u garáží v ulici Ke Spořilovu.

Muž se nijak netajil svým řáděním a policistům se přiznal. „Policistům také řekl, že ho štvou zbohatlíci, a že kvůli bohatým lidem přišel o práci. Z toho důvodu si záměrně vybírá drahá auta a svého činu rozhodně nelituje. Dále jim řekl, že cestou poškodil minimálně 14-20 vozidel,“ popsala mužovu výpověď mluvčí policie Hana Křížová.

zrcátko zničené auto policie
Zdroj: Policie ČR

Kromě toho si hlídka všimla, že podezřelý drží průhledný sáček s krystalickým práškem. Když po něm chtěl objasnit původ látky, sáček zahodil a řekl, že neví, co to je za látku. Následný rozbor zjistil, že se jedná o 10 gramů pervitinu, které dvaatřicetiletému zadrženému přitíží

Doporučeno
Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha 31. března 2021 8:05

Vzhledem k tomu, že předběžná škoda na poškozených vozidlech je odhadována na 250 tisíc korun, mu držení podobného množství drog může přinést i vězení. Je totiž obviněn z trestných činů Poškozování cizí věci a Přechovávání omamné a psychotropní látky, kdy v případě odsouzení může skončit za mřížemi až na 2 roky.

Domů
Sdílet
Diskuse