Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2021 7:32
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Konex: Ženský rap neposlouchám. Za vším, co jsem vydal, si stojím (Rozhovor)

Konex: Ženský rap neposlouchám. Za vším, co jsem vydal, si stojím (Rozhovor)
Zdroj: REFRESHER
HUDBA
Uložit Uložené

Přinášíme ti nový rozhovor s Konexem. Co všechno nám v něm prozradil?

Slovenský producent a raper Konex v minulém roce po více než pěti letech opustil label Milion+ a krátce nato představil nové EP SOLO DOLO, na němž se objevili jako hosté Frayer Flexking a Loko Loko. Jak se Konexovi po odchodu z Milion+ daří? I to jsme zjistili v našem novém videorozhovoru.

V téměř třicetiminutovém videu se dále dozvíš, jaké počítačové hře se Konex věnoval, než se pustil do tvorby hudby, a naše moderátorka Petra se jej mimo jiné zeptala i na to, co si myslí o ženském rapu.

Doporučeno
Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music 11. března 2021 14:31

Opomenout jsme nemohli ani sociální sítě a Konex se s námi podělil o svůj názor na TikTok nebo Clubhouse, který v poslední době zažíval velký boom. Probrali jsme ale i to, jak přistupuje ke spolupracím na Instagramu.

Na přetřes přišla také móda a tenisky, ale kromě toho jsme se Konexe zeptali i na to, co mu při tvorbě pomáhá se soustředěním a co jej naopak vyrušuje

Teď už se ale pohodlně usaď a užij si náš rozhovor. A pokud se ti rozhovor líbil, nezapomeň nám dát like a odběr na našem youtubovém kanále. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Budoucnost hudebních festivalů je nejistá. Pořadatelů pěti velkých festivalů jsme se zeptali, jak to vidí s letošním létem Budoucnost hudebních festivalů je nejistá. Pořadatelů pěti velkých festivalů jsme se zeptali, jak to vidí s letošním létem 22. března 2021 16:36
Domů
Sdílet
Diskuse