Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností RunCzech.
26. dubna 2021 10:00
Čas čtení 1:14
Vojtěch Vanda

Zvedni se ze židle a jdi si zaběhat. V soutěži od RunCzech můžeš pomoci své škole vyhrát 100 tisíc korun

Zvedni se ze židle a jdi si zaběhat. V soutěži od RunCzech můžeš pomoci své škole vyhrát 100 tisíc korun
Zdroj: RunCzech
SPORT
Uložit Uložené

Stačí se zaregistrovat a něco udělat pro své zdraví. Ve škole ti potom určitě poděkují!

Středoškoláci, zbystřete! Už bylo dost toho posedávání u počítače i po distanční výuce. Začíná jaro, které vybízí k pohybu, a když jej spojíš i s novým virtuálním projektem „Pryč ze židle“ organizačního týmu RunCzech, můžeš pro svou školu vyhrát finanční dar v hodnotě 100 tisíc korun na vylepšení sportovního zázemí. Spojení příjemného s užitečným nikdy nebylo víc motivující.

RunCzech
Zdroj: RunCzech
Doporučeno
adidas vytvořil boty pro šampióny. Den po představení nových běžeckých bot v nich byl zaběhnut rekordní půlmaraton adidas vytvořil boty pro šampióny. Den po představení nových běžeckých bot v nich byl zaběhnut rekordní půlmaraton 8. září 2020 11:38

Projekt „Pryč ze židle”, který odstartoval 12. dubna, chce vyburcovat středoškoláky k pohybu a k podpoře zdravého životního stylu. „Pandemický“ způsob žití má s pohybem společného máloco. 

„Neklademe si za cíl perfektní výkony,” říká ředitel závodu Carlo Capalbo. „Jde nám opravdu hlavně o společné sdílení pohybu o podporu studentů, kteří chtějí pro svoji školu co nejvíce kilometrů, protože každý kilometr se počítá a nám záleží na zdravé budoucnosti mladé generace,“ dodal.

RunCzech
Zdroj: RunCzech

Soutěž, která nemá v Česku obdoby, končí až 25. června. Máš tedy spoustu času zaběhnout klidně maraton, a nejen ty. Organizátoři projektu by byli rádi, kdyby se zapojili i rodiče a rodinní příslušníci, a vzájemně se tak podporovali v cestě za zdravějším žitím. Distanční ani časový limit totiž není určen; závodníci proto mohou soutěžit opravdu kdykoliv a kdekoliv. Stačí se zaregistrovat, přičemž samotná registrace je zdarma

Jen pro tvou informaci, hlad po sportování je opravdu znát – již po prvním týdnu od spuštění soutěže se přihlásilo na 3000 běžců

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený RunCzech (@runczech)

Škola se může zaregistrovat na RunCzech.com, kde získá unikátní registrační kód. Každé z nich se poté budou počítat uběhnuté kilometry všech účastníků. Běžci se postupem času mohou zapojit do motivačních výzev partnerů RunCzech. Průběžné výsledky bude možné zhlédnout na stránkách organizace, kde se bude pořadí neustále aktualizovat. Další komunikaci ze strany organizace RunCzech můžeš sledovat i na události na Facebooku.

Tak co, jdeš si zaběhat? Pokud se tobě a tvým spolužákům podaří nastřádat nejvíce kilometrů, získá tvoje škola 100 tisíc korun na vylepšení sportovního zázemí. Sportování pak bude příjemnější pro všechny z tvého okolí.

Domů
Sdílet
Diskuse