Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2021 10:27
Čas čtení 1:02
Vojtěch Vanda

„Hlas pro opozici je hlas pro válku,“ prohlásil mluvčí prezidenta Ovčáček

„Hlas pro opozici je hlas pro válku,“ prohlásil mluvčí prezidenta Ovčáček
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky
NEWS JIŘÍ OVČÁČEK
Uložit Uložené

Mluvčí prezidenta republiky se tímto způsobem vyjádřil na Twitteru.

Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček znovu reagoval na poslední dění na Twitteru. V úterý ráno přidal příspěvek, který se vázal k nápisu „velezrada“ na Pražském hradě, který vyprojektovala organizace Zastavme velezradu, a pravděpodobně i k výbuchu skladu s municí ve Vrběticích, z něhož bylo obviněno Rusko. „Hlas pro opozici je hlas pro válku. Pamatujte si to, až půjdete k volbám,“ napsal.

Doporučeno
Zastavme velezradu: Na Pražském hradě se v noci objevil nápis „velezrada“. Zeman je prý agentem nepřátelské země Zastavme velezradu: Na Pražském hradě se v noci objevil nápis „velezrada“. Zeman je prý agentem nepřátelské země 20. dubna 2021 8:24

Nápis, který zářil na Hradě v pondělí v noci, vzbudil vlnu reakcí, do níž přispěl právě i mluvčí prezidenta. V reakci na článek tn.cz napsal, že „opozice už více než rok soustavně lže a šíří nenávist“, a že tento akt je jen „dalším ostudným projevem“.

Domů
Sdílet
Diskuse