Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2021 11:36
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Drake, Justin Timberlake, JAY-Z, Lil Wayne a mnozí další: DJ Khaled vydává nové album plné hvězd

Drake, Justin Timberlake, JAY-Z, Lil Wayne a mnozí další: DJ Khaled vydává nové album plné hvězd
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
HUDBA
Uložit Uložené

Neproducent a neraper, který zná všechny hvězdy, je zpět. Přináší další spolupráce, které by se bez něj pravděpodobně nikdy neudály.

Král Snapchatu a motivačních hlášek, majitel klíčů k úspěchu a zároveň kamarád všech důležitých lidí v hudebním průmyslu vydává nové album. DJ Khaled ho pojmenoval příznačně – po sobě – ​​a opět u něj vystupuje jako kreativní producent, jehož úkolem bylo přivést dohromady desítky nejzvučnějších hudebních jmen.

Doporučeno
Psychiatr tehdy řekl, že mám v sobě až moc zla, rapuje NIKØTIN. Proč už není Plastic a jaký má vztah k drogám? Psychiatr tehdy řekl, že mám v sobě až moc zla, rapuje NIKØTIN. Proč už není Plastic a jaký má vztah k drogám? 27. dubna 2021 9:30

Výsledkem je 14 skladeb, na kterých najdeme jména jako Lil Wayne, Cardi B, Migos, H.E.R., Post Malone, Justin Bieber, JAY-Z, Drake nebo Justin Timberlake. Zajímavé jsou v konečném důsledku i samotné spolupráce, které by se bez pomoci DJe Khaleda pravděpodobně nikdy neudály. Nejde jen o mix žánrů, ale i kultur a států.

Domů
Sdílet
Diskuse