Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2021 6:33
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Jiří Procházka v šíleném zápase ukončil loktem Dominicka Reyese v druhém kole

VIDEO: Jiří Procházka v šíleném zápase ukončil loktem Dominicka Reyese v druhém kole
Zdroj: ČTK/Krumphanzl Michal
SPORT UFC
Uložit Uložené

Jiří Procházka se střetl s Dominickem Reyesem v Las Vegas.

V neděli brzo ráno našeho času se pozornost fanoušků smíšených bojových upnula na turnaj UFC Fight Night v Las Vegas. Tomu totiž vévodila bitva české MMA jedničky Jiřího Procházky s bývalým titulovým vyzyvatelem Dominickem Reyesem, který se do klece vracel se dvěma prohrami v řadě. Oproti tomu „Denisa“ nepoznal přemožitele už více než 5 let. A neuvěřitelnou formu potvrdil i tentokrát.

Doporučeno
Oktagon 23: Česká MMA legenda se vrátila ve velkém stylu. Akce přinesla několik tvrdých ukončení v 1. kole Oktagon 23: Česká MMA legenda se vrátila ve velkém stylu. Akce přinesla několik tvrdých ukončení v 1. kole 1. května 2021 23:39

Hned v prvním kole Procházka trefil Reyese řadou tvrdých a čistých úderů, kterými soupeře zahnal do ústupu. Reyes si z prvního kola odnesl do rohu i zkrvavený nos. I on sice nebezpečně trefoval, Jiří však ukázal ohromnou tvrdost a vše dokázal ustát.

Šílené tempo pokračovalo i v druhém kole, kdy Reyes Procházkou otřásl a boj se přenesl i na zem. Vyčerpaného Reyese nakonec ale Procházka trefil ohromným loktem z otočky a ten jen bezvládně padl k zemi, kde ještě dlouho poté zůstal ležet. Video z ukončení sdílel i samotný šéf organizace Dana  White.

V pozápasovém rozhovoru pak přišlo zásadní odhalení. Příští zápas Jiřího Procházky totiž už bude titulový. Současný šampion polotěžké váhy Jan Blachowicz se příště v obhajobě utká s Gloverem Taixeirou a vítěz tohoto duelu by měl být právě dalším soupeřem pro Procházku. 

Doporučeno
Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy 11. dubna 2021 9:35
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite)

Domů
Sdílet
Diskuse