Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2021 18:52
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Šampion Oktagonu David Kozma: Apollo je lepší v každém aspektu boje než já, ale nemá tak dobrou psychiku a kondici (Rozhovor)

Šampion Oktagonu David Kozma: Apollo je lepší v každém aspektu boje než já, ale nemá tak dobrou psychiku a kondici (Rozhovor)
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT
Uložit Uložené

Popovídali jsme si se slavným českým bojovníkem Davidem Kozmou. Co všechno nám prozradil?

 

V Oktagonu dosud neporažený šampion welterové divize (do 77 kilogramů) David Kozma stojí před největší výzvou své dosavadní kariéry. Už v sobotu 29. května se totiž na akci Oktagon 24 střetne Buscapem „Apollo“ Silvou, který se jej pokusí o opasek obrat. David říká, že Apollo je sice možná lepší v jednotlivých aspektech boje, nikdy však nestál ve 4. a 5. kole, kde to „Růžový panter“ už zná skoro jako své boty.

V našem novém rozhovoru jsme si s nejdéle vládnoucím šampionem organizace Oktagon MMA popovídali nejen o této vysoce očekávané bitvě, ale také o řadě dalších témat. Probrali jsme například internetové hejtery, youtubery, kteří vstupují do bojových sportů, ale v neposlední řadě také rizika hubnutí. Tak se pohodlně usaď a užij si to.

Doporučeno
Polonahý Vémola, 140kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírem. Toto jsou nejvzácnější fotografie domácích MMA zápasníků Polonahý Vémola, 140kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírem. Toto jsou nejvzácnější fotografie domácích MMA zápasníků 13. května 2021 14:30

A aby toho nebylo málo, celý rozhovor v nesestříhané podobě si můžeš pustit na našem Spotify, kde se dozvíš ještě celou řadu zajímavostí navíc. Přejeme příjemný poslech a v sobotu nezapomeň naladit živý přenos turnaje na Oktagon.tv.

Domů
Sdílet
Diskuse