Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2021 14:30
Čas čtení 6:28
Tímea Krauszová

Líbání, chatování, sex. Kdy už jde o nevěru?

Líbání, chatování, sex. Kdy už jde o nevěru?
Zdroj: Netflix/z filmu The Marriage Story
REFRESHER
Uložit Uložené

Našich čtenářů jsme se ptali na jejich zkušenosti s podváděním, přičemž kromě samotných příběhů nás zajímalo, v jakém okamžiku již podle nich jde o nevěru.

„Byly tam zprávy o tom, jak se milují, jaký byl sex a jak se na sebe těší. Také její fotky ve spodním prádle. On jí poslal fotku penisu.“ Takto se o nevěře přítele dozvěděla naše čtenářka Lenka, kterou to tak vyburcovalo, že začala podvádět také. Spala s kolegou. Často. Všude. Adrenalin a vzrušení, které již nenacházela doma, si vynahradila jinde.

Nevěra bolí bez ohledu na to, jak silní se cítíme. V rámci ankety jsme se našich čtenářů tentokrát ptali na jejich zkušenosti s podváděním, přičemž kromě samotných příběhů nás zajímalo, v jakém okamžiku již podle nich jde o nevěru.

Je jakýkoliv kontakt s jinou osobou nevhodný? Odpustíš líbání, ale sex už ne? Názory se mezi mladými liší. Některým vadí chaty s blízkými kamarádkami či kamarády (zejména, když je partner skrývá), jiní rozumějí i potřebě mít sex s někým jiným a řeší spíše emoce než fyzický aspekt vztahu.

Doporučeno
Randění se v důsledku pandemie mění. Ani uvolněná opatření to už nezvrátí Randění se v důsledku pandemie mění. Ani uvolněná opatření to už nezvrátí 31. května 2021 10:30

Jeho milenka mi poslala printscreen jejich konverzace byla tam i fotka jeho penisu

„V předešlém vztahu mě nejdříve podvedl partner, pak jsem začala s nevěrou já,“ začala spletitý příběh Lenka. O tom, že ji bývalý partner podvádí, se dozvěděla přes přeposlanou konverzaci s jeho milenkou. Poslala jí ji právě žena, se kterou Lenku podváděl, protože se na muže v té chvíli zlobila.

„Byly tam zprávy o tom, jak se milují, jaký byl sex a jak se na sebe těší. Také její fotky ve spodním prádle. On jí poslal fotku penisu.“ V době, kdy si zprávy prohlížela, seděla v podniku, ve kterém zmíněný muž pracoval. Když si všiml, jak se Lence změnil výraz tváře, nechápal, co se stalo. Lenka mu vlepila facku a z podniku odešla. Myslí si, že právě partnerova nevěra byla spouštěčem té její – krátce nato si začala se svým kolegou.

sexting
Zdroj: Instagram/@psychedelic.beauties via @squirton

Romanci popisuje jako intenzivní, vášnivý vztah. Scházeli se i v práci, často spolu sexovali právě v kuchyňce či v jiných prostorách, hrozilo jim, že je najdou kolegové.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 99343 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak dopadla Lenčina nevěra a s jakým mužem je dodnes ve šťastném vztahu.
  • Jak muž upřednostnil svou nejlepší kámošku před svou přítelkyní.
  • Jaké to je, když tě někdo podvede a ty mu dáš druhou šanci.
  • Proč si Katka myslí, že období, kdy přítele podváděla, bylo tím nejlepším v jejich vztahu.
Domů
Sdílet
Diskuse