Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2021 12:31
Čas čtení 0:38
Kamila Šebestová

Italka porodila v kómatu holčičku. Po 10 měsících se probudila

Italka porodila v kómatu holčičku. Po 10 měsících se probudila
Zdroj: Unsplash/Sharon McCutcheon/k volenému užití
NEWS
Uložit Uložené

Cristina Rosiová z Itálie dostala infarkt, po čem upadla do kómatu. Dítě se narodilo císařským řezem.

Cristina Rosio z toskánského Monte San Savino se po deseti měsících probrala z kómatu, aby zjistila, že se jí během něj podařilo na svět přivést holčičku. Během bezvědomí absolvovala císařský řez. Díky němu lékaři přinesli na svět Caterine. 

Osmatřicetiletá Italka upadla do bezvědomí poté, co v sedmém měsíci těhotenství dostala infarkt. „Sama už dýchá a polyká. Je úžasné vidět tento pokrok na vlastní oči, když to porovnám s tím, jak vypadala před měsíci. Vnímám to jako zázrak,“ řekl její manžel Gabriele Succi italskému deníku La Nazione. Dodal, že pacientce už odebrali i dýchací přístroj. Cristinin manžel se po utrpení, které je podle jeho slov provázelo velmi dlouho, nesmírně raduje.

Doporučeno
Ženě se narodila devaterčata. Lékaři jí přitom řekli, že bude mít „jen“ sedm dětí Ženě se narodila devaterčata. Lékaři jí přitom řekli, že bude mít „jen“ sedm dětí 5. května 2021 17:43
Domů
Sdílet
Diskuse