Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2021 14:41
Čas čtení 2:37
Vojtěch Vanda

Češi si v osmifinále zahrají s Nizozemci v Budapešti. Víme, kde koupit lístek a jak se tam dostat

Češi si v osmifinále zahrají s Nizozemci v Budapešti. Víme, kde koupit lístek a jak se tam dostat
Zdroj: Stephen Pond/Getty Images
SPORT
Uložit Uložené

První zápas vyřazovací části na Euru bude velmi pikantní.

Fotbalisté znají svého osmifinálového soupeře. Po postupu do vyřazovací části Eura z třetího místo čeká české reprezentanty nebezpečné Nizozemsko. To však nemusí být úplně beznadějná pozice; z historie víme, že se Čechům proti Oranjes daří, a navíc je může hnát i dvanáctý hráč v zádech v podobě fanoušků, jelikož se bude hrát v Budapešti.

Doporučeno
Anglie porazila Česko 1:0. Češi ve skupině končí třetí Anglie porazila Česko 1:0. Češi ve skupině končí třetí 22. června 2021 22:52

Těžký soupeř na nejlepším místě. Asi tak by se dal shrnout los osmifinálového zápasu pro českou reprezentaci, která se postaví Nizozemsku. Rozhodly o tom výsledky středečních zápasů, v nichž Slováci podlehli Španělům vysoko 0:5, Švédové vyhráli skupinu výhrou 3:2 nad Poláky, obhájci titulu Portugalci remizovali s Francií 2:2 a stejný rozdíl zachránili zápas v druhém poločase Němce, kterým nechybělo málo, a mohli být vyřazeni na houževnatými Maďary.

Domů
Sdílet
Diskuse