Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2021 19:09
Čas čtení 0:56
Daniel Mikolášik

Svícení brankáři do očí laserem už vyšetřuje i policie. Za chování fanoušků musí Anglie zaplatit skoro 800 tisíc korun

Svícení brankáři do očí laserem už vyšetřuje i policie. Za chování fanoušků musí Anglie zaplatit skoro 800 tisíc korun
Zdroj: Flickr/Ben Terrett/volně k užití
SPORT EURO 2021
Uložit Uložené

Angličtí fanoušci během rozhodující anglické penalty v prodloužení oslepovali lasery soupeřova brankáře Kaspera Schmeichela.

Anglická Fotbalová asociace (FA) dostala pokutu za nevhodné chování jejich fanoušků během semifinálového zápasu mezi Anglií a Dánskem.

Na stadionu Wembley v Londýně totiž domácí příznivci nejprve vypískali dánskou hymnu, používali pyrotechniku a během rozhodující anglické penalty Harryho Kana v prodloužení oslepovali lasery soupeřova brankáře Kaspera Schmeichela, píše Goal.com.

Doporučeno
VIDEO: Conor McGregor si zlomil kotník, klec opouštěl na nosítkách VIDEO: Conor McGregor si zlomil kotník, klec opouštěl na nosítkách 11. července 2021 7:29

Rozhodčí si přitom byli vědomi narušení hry oslepováním hráčů laserem. Po skončení řádné hrací doby za stavu 1:1 před začátkem prodloužení o tom diskutovali. Rozhodčí Danny Makkelie naznačil, že fanoušci na tribuně používají laser.

Během penalty zelené světlo na tváři dánského brankáře zachytily i televizní kamery. I díky proměněné penaltě se Angličané dostali do vedení a probojovali se až do finále Eura. Zápas se odehraje v neděli o 21:00 s Itálií

Domů
Sdílet
Diskuse