Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2021 v 18:47
Čas čtení 0:38
Vojtěch Vanda

Na Slovácku se na silnici vysypal náklad piva. Rozbité lahve pokryly tři jízdní pruhy

Na Slovácku se na silnici vysypal náklad piva. Rozbité lahve pokryly tři jízdní pruhy
Zdroj: HZS Zlísnkého kraj
NEWS
Uložit Uložené

Ve Starém Městě u Uherského Hradiště se vysypal náklad s lahvovým pivem z kamionu. Nehoda si nevyžádala více než spoustu rozbitých lahví.

Pivaři znovu smutní. V úterý ráno se totiž vysypal kamion s nákladem lahvového piva na ulici Brněnská ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Na místě zasahovali nejen místní dobrovolní hasiči, ale také profesionální hasiči z Uherského Hradiště a dobrovolný sbor z Buchlovic. Nehoda se obešla bez zranění.

Doporučeno
U jezu na Benešovsku se převrátil raft. Jeden člověk zemřel, šest dalších skončilo v nemocnici U jezu na Benešovsku se převrátil raft. Jeden člověk zemřel, šest dalších skončilo v nemocnici 13. července 2021 v 14:27

Hasiči byli na místo přivoláni hned v brzkých ranních hodinách. „Krátce před šestou hodinou ranní byli požádáni hasiči o pomoc s úklidem pivních sklenic a přepravek, které se z kamionu vysypaly na silnici a pokryly tak na několika desítkách metrech tři jízdní pruhy,“ uvedla k situaci tisková mluvčí zlínských hasičů Lucie Javoříková.

Zvláštní pocit musí nejspíš v milovnících piva vyvolávat obrazový materiál, který byl na místě pořízen. V přepravkách plzeňského pivovaru Pilsner Urquell se totiž převáželo pivo stejné značky.

hasiči pivo slovácko staré město
Zdroj: HZS Zlísnkého kraj

„Velitel zásahu si na pomoc s úklidem povolal zametací vůz ze správy a údržby silnic, který povrch komunikace na závěr umyl a znovu zametl. Po hodině práce byla vozovka opět čistá a připravena k provozu,“ dodala k situaci mluvčí. Škoda prozatím vyčíslena nebyla

Domů
Sdílet
Diskuse