Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2021 13:44
Čas čtení 0:39
Vojtěch Vanda

Ze záchodků v Plzni vyběhl hořící muž. V krvi měl 2,30 promile alkoholu

Ze záchodků v Plzni vyběhl hořící muž. V krvi měl 2,30 promile alkoholu
Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Proč muž doutnal policisté zatím nevědí.

Plzeňští policisté přijali během středeční služby velice zvláštní oznámení. Ve čtvrtek kolem 17. hodiny měl v obchodním domě v městské části Doubravka vyběhnout z veřejných záchodků muž, který hořel. Svědci, kteří si doutnajícího muže všimli, zareagovali pohotově a muže uhasili. Příčina vzplanutí mužova oděvu je stále neznámá, policisté okolnosti vyšetřují.

Doporučeno
V Plzni ordinoval falešný gynekolog. Za hodinu si účtoval přes dva tisíce V Plzni ordinoval falešný gynekolog. Za hodinu si účtoval přes dva tisíce 29. července 2021 12:19

Nahlášení hořícího muže přijali policisté v 16:42. „V obchodním domě v části Doubravka se nacházel muž, na kterém vzplanul oheň na části oděvu a obuvi. Muž se zdržoval v prostoru toalet, následně jej svědci viděli vyběhnout s doutnajícím oděvem,“ uvedla k situaci mluvčí plzeňské policie Dana Ladmanová.

Přihlížející svědci zareagovali okamžitě a mužův oděv uhasili, na místo však pro jistotu vyrazili jak policisté, tak i hasiči a zdravotníci. 

„Policisté zjistili totožnost muže, ročník 1973, který pobývá v Plzni. Muž se podrobil dechové zkoušce s výsledkem měření 2,30 promile alkoholu,“ doplnila k případu Ladmanová s tím, že se opilý muž odmítl vyjádřit k tomu, jak se mu to vlastně stalo. Zdravotníci následně zraněného muže převezli do nemocnice a policisté musí pokračovat v pátrání.

Domů
Sdílet
Diskuse