Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2021 19:15
Čas čtení 1:07
Tereza Šnajdrová

Šéfka TOP 09 nepřímo vyzvala k pálení knih Andreje Babiše. „To má být ten nový, lepší politický styl?“ vrátil jí útok Nacher

Šéfka TOP 09 nepřímo vyzvala k pálení knih Andreje Babiše. „To má být ten nový, lepší politický styl?“ vrátil jí útok Nacher
Zdroj: se souhlasem Markéty Pekarové Adamové
NEWS HNUTÍ ANO TOP 09 VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

Markéta Pekarová Adamová na Facebooku uveřejnila výzvu k pálení knih premiéra Andreje Babiše (ANO).

Volby do Poslanecké sněmovny se blíží a zdá se, že předvolební boje začínají být čím dál agresivnější. Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová na Facebooku nepřímo vyzvala k pálení knih Andreje Babiše (ANO) a reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „To má být ten nový, lepší politický styl?vmetl jí poslanec hnutí ANO Patrik Nacher.

Doporučeno
„Budu bránit komunisty. Až do roztrhání těla.“ Koalice SPOLU si utahuje z nové kampaně hnutí ANO „Budu bránit komunisty. Až do roztrhání těla.“ Koalice SPOLU si utahuje z nové kampaně hnutí ANO 2. září 2021 14:41

V půlce června vydal premiér Andrej Babiš (ANO) další knihu, která nese název Sdílejte, než to zakážou! Kdo si chce dílo přečíst, může ho zdarma získat v Levných knihách, kam byl titul distribuován, což se nelíbí předsedkyni TOP 09 Markétě Pekarové Adamové.

TOPte, než to zakážou! Špatná zpráva je, že počasí na konci srpna připomíná spíše říjen. Dobrá zpráva je, že ti z vás, kteří disponují krbem, aspoň ušetří za palivo,“ napsala na Facebook a přesdílela fotku, na níž je u knih nápis „zadarmo topný materiál.

Proti tomu se takřka okamžitě ohradil poslanec hnutí ANO Patrik Nacher, který se do Pekarové Adamové ostře obul. „Vybízet k pálení knih? To má být ten nový, lepší politický styl? Nikdy bych se k takovému vyjádření, i kdyby Markéta napsala jakoukoliv knihu, neuchýlil, a to bez ohledu na nadsázku, na kterou to teď může házet,“ tweetnul.

Nejen vzhledem k minulosti, jsou věci, které se neříkají dvojnásob, když chci moralizovat ostatní. Knihou lze vypodložit stůl, může sloužit jako těžítko, nebo ji lze jednoduše ignorovat a nebrat si ji,“ dodal pak.

Doporučeno
Až se naočkuje 75 % dospělých, na některých místech skončí roušky Až se naočkuje 75 % dospělých, na některých místech skončí roušky 2. září 2021 16:44
Domů
Sdílet
Diskuse