Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2021 22:24
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

VIDEO: Okouzlující Rihanna ovládla reklamu na luxusní cestovní kufry. Sekundují jí Roger Federer i LeBron James

VIDEO: Okouzlující Rihanna ovládla reklamu na luxusní cestovní kufry. Sekundují jí Roger Federer i LeBron James
Zdroj: Getty Images/Samir Hussein
OSOBNOSTI RIHANNA
Uložit Uložené

Rihanna, Roger Federer, LeBron James a Patti Smith ovládli reklamu na prémiové cestovní kufry značky Rimowa.

Prestižní německá značka ikonických cestovních kufrů zveřejnila nové kampaňové video, ve kterém se v hlavní roli představili zpěvačka a podnikatelka Rihanna, tenista Roger Federer, basketbalista LeBron James a zpěvačka Patti Smith. Všichni čtyři balí kufry a střídají atraktivní destinace.

I přes hvězdné obsazení nejvíce zaujala právě Rihanna, protože se neděje často, aby nejbohatší žena v hudebním průmyslu přijala takovou obchodní spolupráci. Podle informací Complexu se však podílela i na kreativním procesu, a tak si mohla reklamu ušít na míru a zároveň ji i o něco atraktivněji vyúčtovat.

Generální ředitel společnosti Rimowa Hugues Bonnet-Masimbert v prohlášení uvedl, že čtyřdílná kampaň potvrzuje záměr společnosti propagovat „účelné cestování“, což je koncept, na který firma v posledních dvou letech dává největší důraz.

Ikonické kufry a velké množství cestovních doplňků si můžeš zakoupit přes oficiální stránku, pokud však plánuješ pořídit si alespoň jeden kousek, průměrný kufr stojí i více než 12 tisíc korun. Už samotné obsazení kampaně totiž naznačuje, že nepůjde o nejlevnější záležitost.

Domů
Sdílet
Diskuse