Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2021 16:08
Čas čtení 1:30
Tereza Šnajdrová

Podívej se, kam v Praze vyrazit na dobré jídlo. Poradí ti tiktokeři Where in Prague

Podívej se, kam v Praze vyrazit na dobré jídlo. Poradí ti tiktokeři Where in Prague
Zdroj: Unsplash/Artem Beliaikin/volně k užití
NEWS TIKTOK TIPY NA TIKTOKOVÉ ÚČTY
Uložit Uložené

Na jejich profilu najdeš mnoho skvělých tipů, kde se dobře najíst.

V sérii o zajímavých profilech na TikToku jsme ti již představili tvůrce, kteří ti poradí, jak si správně zorganizovat lednici a spíž, ukázali jsme ti, co obnáší práce uklízeče na místech, kde došlo ke spáchání trestného činu a psali jsme i o ženě, která z dobrého srdce uklízí pořádně zaneřáděné domácnosti psychicky nemocných. Blíže si o nich můžeš přečíst v naší sérii Tipy na tiktokové účty.

Tentokrát přicházíme s tipem pro všechny, kteří žijí v Praze nebo se ji chystají navštívit a tápou, v jakém podniku se nejlépe nají. Tiktokeři Where in Prague pro tebe natočili stovky videí, v nichž ti poradí, na jakém místě kvalitně uspokojíš své chuťové buňky.

Doporučeno
Češi mě nemají rádi. Za video, které zhlédne 15 milionů lidí, nedostanu od TikToku ani korunu, říká tiktokerka Chloe (Rozhovor) Češi mě nemají rádi. Za video, které zhlédne 15 milionů lidí, nedostanu od TikToku ani korunu, říká tiktokerka Chloe (Rozhovor) 20. září 2021 11:45

Profil Where in Prague vznikl teprve v roce 2020 a během krátké doby si stihl vybudovat poměrně velkou fanouškovskou základnu. Sleduje ho takřka osm tisíc lidí a na videích nasbíral bezmála 40 tisíc lajků. Pokud si tedy i ty ujíždíš na dobrém jídle a mnohdy váháš, jaký podnik v Praze navštívíš, určitě sleduj tento užitečný profil, který ti usnadní rozhodování.

Where in Prague se nesoustředí pouze na restaurace, ale mezi své tipy zahrnuje i kavárny a pekárny, jejichž kompletní nabídku na internetu většinou nenajdeš. Zajímá tě, jaké dobroty seženeš v Antonínově pekařství, co sladkého na zub mají v Parlor Café nebo jaké croissanty dostaneš v Prokop coffee & croissants? Tak klikej na follow a sleduj.

@whereinprague

Wondering abou your tomorrow’s ##morning ##coffee and ##breakfast ? What about grabbing ##delicious ##croissant and ☕️ from Prokop’s 🥐? ##fy ##fyp ##explore

♬ Happy Now - Zedd & Elley Duhé

Jak jsme již zmiňovali, u tiktokerů najdeš i tipy na ty nejlepší restaurace v Praze a dozvíš se, jak moc lákavé je jídlo v Cafefin na Jiřáku, co ti uvaří v Jam and Co. nebo jak bude vypadat tvoje snídaně v Bistro Cafē Laskavá na Vinohradech.

@whereinprague

Do you enjoy ##asian ##cuisine ?🥢 Check out Jam & Co! Super ##yummyfood for affordable prices!😻 ##fypシ ##explorepage ##instagram ##featured ##kamvpraze

♬ Dance Monkey - Tones And I

Where in Prague mezi svá videa zahrnuje i donáškové služby a poradí ti, jakých TOP5 zdravých pokrmů seženeš na Dámejídlo, kde mají to nejhezčí venkovní posezení a dozvíš se i mnoho dalších zajímavých tipů.

@whereinprague

Tips for healthy food orders via DameJidlo🚗! What would be your favourite?✨ ##fypツ ##whereinprague ##damejidlo

♬ Fast - Sueco the Child
Doporučeno
Tiktokerka Rania ti poradí, jak správně zorganizovat domácnost. Její uklidňující videa sleduje přes 1,5 milionu lidí Tiktokerka Rania ti poradí, jak správně zorganizovat domácnost. Její uklidňující videa sleduje přes 1,5 milionu lidí 9. září 2021 9:10
Domů
Sdílet
Diskuse