Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorován obsah společnosti Footshop.
5. října 2021 13:30
Čas čtení 2:11
Sponzorovaný obsah

Kráčej jako hvězda večírků. Outfity s Converse Renew ti bude každý závidět

Kráčej jako hvězda večírků. Outfity s Converse Renew ti bude každý závidět
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložit Uložené

Novou kolekci udržitelných bot Converse Renew najdeš ve Footshopu.

Boty z kráterové pěny, dvoubarevné tenisky a podrážka, o kterou jen tak nezakopneš. Converse přichází s novou řadou Converse Renew, s níž ovládneš jakoukoliv akci. Každý toužíme po tom, aby styl mluvil za nás a my mohli brázdit ulice v outfitech, za kterými se každý otočí. A jak je známo, jádro všech outfitů jsou kvalitní a opravdu stylové boty.

Converse
Zdroj: Footshop

Footshop do své nabídky zařadil novou řadu snad nejslavnějších tenisek Converse, která si dává za úkol udělat ze světa o trochu hezčí místo, kde se oceány ani pevniny nebudou topit v horách odpadků.

Prohlédnout si kolekci
S iniciativou Renew přišla značka Converse již v roce 2017. Od té doby se snaží přicházet s udržitelnými, ale zároveň pohodlnými modely, aby si milovníci tenisek nemuseli vybírat mezi stylem a láskou k přírodě. Kampaň je součást závazku značky Nike k dosažení nulové uhlíkové stopy a odpadu.

Podrážky ve znamení upcyclingu

Stejně jako u předchozích kolekcí Converse Renew tě nejen i v případě nové řady zaujme hlavně podrážka. Tu designéři vymysleli tak, aby vznikla z 10 % z gumového odpadu, který v současnosti planetu trápí.

Converse
Zdroj: Footshop

Prvním recyklovaným modelem z nové řady jsou klasické vysoké Chuck 70, které brouzdají po městských džunglích i baskteballových hřištích už dekády. Converse model vyrobil ze 100% recyklovaného plátna, které odebírá převážně od známého britského výrobce riflí Beyond Retro. 

Converse
Zdroj: Footshop

Na první pohled si zamiluješ kontrast mezi černou a bílou, jež od sebe odděluje stylový, světle modrý střed a jazyk. Modř příjemně ladí s gumovou podrážkou, ve které prosvítají zbytky textilií, jimiž značka ukazuje, že ani vlákno z výroby nepřišlo nazmar.

Lehkost kráterové pěny

Naprosto bezkonkurenční je vedle klasických Chuck 70 také Converse Crater, ve kterém tvá noha bude  jako ve vatě. Nebo, přesněji řečeno v teplé pěnové koupeli. Experiment je to co společnost posouvá dál a Converse to moc dobře ví. V dnešní uspěchané době je potřeba odlehčit každý krok, a proto značka vyrobila dva své modely z kráterové pěny, která celý model učiní lehčím. V kombinaci se stylem, inspirovaným 90. lety si můžeš být jistý, že nosíš opravdu výjimečný kousek bez kompromisu vůči sobě nebo planetě

Converse
Zdroj: Footshop

A pokud jsi opravdový teniskový nadšenec, zalíbí se ti i model Chuck 70 Knit, který pořídíš ve dvou barevných variantách a pocítíš opravdové pohodlí recyklovaného úpletu, který se hodí ke každému podzimnímu outfitu. 

Converse
Zdroj: Footshop

Kráčej jako opravdová hvězda

Pokud patříš k lidem, kteří ve svém oblékání rádi zkouší nové věci, a hledáš tenisky, které nenajdeš široko daleko, určitě tě nadchne model Converse Run Star Hike Renew. A i když to vypadá, že kvůli svému extravagantnímu vzhledu nejsou pro každého, brzy zjistíš, že jsou to právě tyto boty, které budeš nosit nejčastěji a s nimiž zazáříš naprosto všude

Converse
Zdroj: Footshop

Silueta Run Star Hike je typická svou neobvyklou podrážkou. Tvoji pozornost získá na míle daleko. U řady Renew si spolehlivě prošlape cestu k tvému srdci a získá si pozornost tvoji i celého tvého okolí. V rámci iniciativy ji totiž designéři navrhli tak, aby odpovídala cílům společnosti, a vyrobili ji proto z recyklovaného gumového odpadu.

Converse
Zdroj: Footshop

Všechny modely najdeš v obchodě Footshop a záleží jen na tobě, jestli chceš ulici rozsvítit černobílou klasikou, podzimními úplety, kráterovou pěnou nebo podrážkou, která jako by přišla z jiného světa. Neboj se vyjádřit svůj styl a ukázat, že jsi ten, kdo ví, jak i beze slov strhnout pozornost.

Chci zářit v nových botách
ConverseConverseConverseConverse
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse