Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2021 12:30
Čas čtení 5:06
Dominik Vetrák

10 nejhorších filmů od Netflixu aneb Adam Sandler a jeho kamarádi

10 nejhorších filmů od Netflixu aneb Adam Sandler a jeho kamarádi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Od těchto filmů dej raději ruce pryč.

Netflix často chválíme – a že si tu chválu opravdu zaslouží. Sem tam se však zamyslíme nad negativními účinky, které měl na celý Hollywood a filmový/seriálový průmysl. Častým bodem v diskusích o obsahu Netflixu je fakt, že má ve svém katalogu až bolestivě mnoho podprůměrných a vyloženě špatných filmů.

Mysleli jsme si, že tento článek postavíme na počinech jako Outside the Wire, Project Power nebo The Old Guard. Prostě větších, respektive blockbusterových projektech, které zklamaly. Na naše potěšení jsme však při googlení dospěli k názoru, že se úspěšně vyhýbáme katastrofálním filmům od Netflixu a zcela je filtrujeme.

Doporučeno
Listopad je na Netflixu nejsilnější měsíc v historii. Uvidíme Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možná nový Squid Game Listopad je na Netflixu nejsilnější měsíc v historii. Uvidíme Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možná nový Squid Game 26. října 2021 19:30

Díky tomu považujeme za špatné filmy už takové věci jako Outside the Wire. A i když se pořád nic nemění a takové filmy jsou něčím, co bychom nikdy nikomu nedoporučili, na Netflixu najdeš ještě větší odpad.

Některé popisy níže tvoří názory recenzentů, jiné zase naše vlastní po pár minutách sledování. Tyto filmy jsou však objektivně špatné, a proto čekej, že popisy k nim budou dost útočné a kritické.

Doporučeno
Programátor z Bethesdy Adam nám vysvětlil, jak vznikají moderní hry a proč se objevují bugy a propady fps (Rozhovor) Programátor z Bethesdy Adam nám vysvětlil, jak vznikají moderní hry a proč se objevují bugy a propady fps (Rozhovor) 2. října 2021 9:30

1. Silence

Totální vykrádačka A Quiet Place, ve které je však všechno horší. Slabé herecké výkony Stanley Tucci a Kiernan Shipky, slabé vizuální efekty, velmi špatný a nelogický příběh s otravnými postavami, rutinní technická stránka, na které tě neohromí absolutně nic, a ve srovnání s A Quiet Place i mnohem horší práce se zvukem, nemluvě o režii, které chyběla jiskra a schopnost navodit tíživou, thrillerovou atmosféru.

Silence je podprůměrným filmem, kterému se raději vyhni obloukem. Takové levné vykrádačky originálních námětů by vůbec neměly vznikat.

2. The Outsider

Jared Leto v roli, na kterou by zřejmě velmi rád zapomněl. A ne, nemyslíme tím Jokera. Po skončení druhé světové války v Japonsku propustí z vězení s pomocí jakuzy amerického vojáka Nicka Lowella (Jared Leto). Na svobodě se snaží získat si respekt členů klanu a splatit jim svůj dluh, což se mu ovšem vůbec nedaří.

Má jít o akční thriller, film však je velmi nevýrazný. Příliš prázdný, klišovitý, generický a nic neříkající titul, jakých zde byly tisíce.

3. Father of the Year

Tato nevkusná a nevtipná komedie se zaměřuje na otce dvou vysokoškolských studentů. Ti se hádají, čí otec by vyhrál ve vzájemném pěstním souboji. Jejich otcové to očividně chtějí zjistit, když se na souboj podujmou. David Spade dokazuje, že jeho komedie na Netflixu překoná svou otřesností snad už jen Adam Sandler.

Doporučeno
Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava 20. března 2024 9:00

Špatný děj, otravné postavy, průměrné herecké výkony, nic zajímavého a vtipy, které snad psal žák základní školy.

A podobně na tom je i další Spadův film s názvem The Wrong Missy. A co čert nechtěl, produkoval mu ho Adam Sandler. V romantické komedii není nic romantického ani vtipného, ​​takže je to vlastně film o dovolené.

4. The Kissing Booth

Netflix má patent na (trapné) teenagerské romantické komedie. Má jich v katalogu desítky a ty určitě znáš nějakou kámošku, která je hltá víc, než ty hltáš marvelovky. Takzvané cringe-festy, když ti je trapně i za herce a postavy, které hrají, to jsou také filmy Kissing Booth.

Kritici oba díly označili za misogynní a plné všech stávajících klišé objevujících se v romantickém žánru. Nepomáhají ani slabí herci a nevýrazná režie. Ruce pryč.

5. The Ridiculous 6 

Adame Sandlere, vítej v tomto článku. Dobře jsi věděl, že tady nesmíš chybět. My máme Sandlera rádi a víme, že v něm dřímá obrovský herecký potenciál. Nakonec, jeho Uncut Gems se loni umístilo v žebříčku 10 nejlepších filmů na skvělém 4. místě. Pokud bys to řekl před 2 lety člověku, který zná Sandlerovu filmografii posledních dvou dekád, neskutečně by se ti vysmál.

Sandler totiž točí jednu podprůměrnou, špatnou a v některých případech i ofenzivní komedii za druhou. Stačí, aby v nich hrály sexy ženy, objevily se nechutné vtipy a spousta diváků mu bude tleskat. Všichni však dobře víme, že tyto komedie nestojí za nic. Mají špatný příběh, nelogické chování postav a místy nevkusný humor.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 105234 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse