Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2021 21:30
Čas čtení 2:24
Dominik Vetrák

Marvel ukázal první záběry ze She-Hulk, Moon Knighta i Ms. Marvel. Odhalil přitom téměř 10 dalších a nových seriálů

Marvel ukázal první záběry ze She-Hulk, Moon Knighta i Ms. Marvel. Odhalil přitom téměř 10 dalších a nových seriálů
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Marvel Studios a Disney odhalily dalších více než 10 důvodů, proč si budeš platit Disney+.

12. listopadu se uskutečnil Disney+ Day. Společnost tak oslavila 2 roky od spuštění své streamovací platformy, která u nás stále není dostupná. A to dnes zamrzí zase o něco víc, když vidíme, jak úžasně vypadající seriály nejen ze světa Marvelu se tam dají sledovat.

Doporučeno
Vycházející hvězda Hollywoodu: Jonathan Majors, který ovládl Disney+, Netflix, HBO a chystá se do Creed 3 a Avengers Vycházející hvězda Hollywoodu: Jonathan Majors, který ovládl Disney+, Netflix, HBO a chystá se do Creed 3 a Avengers 10. listopadu 2021 12:30

Dnes na platformě najdeš také první záběry z očekávaných seriálů jako Moon Knight, Ms. Marvel nebo She-Hulk.

Začneme Moon Knightem. „Béčkovou verzi marvelovského Batmana“, který získá schopnosti od egyptského boha, si zahraje skvělý Oscar Isaac. Moon Knight je civilním jménem Marc Spencer a kromě superhrdinských schopností trpí tím, že má v hlavě 4 osobnosti (proto slyšíš v teaseru různé přízvuky). Více se o této postavě dozvíš zde.

Ms. Marvel uvidíme zřejmě až ve druhém pololetí 2022. Seriál měl mít premiéru původně ještě letos, ale netušíme, co zapříčinilo tak dlouhý odklad. Hrdinka se jmenuje Kamala Khan, fandí Captainu Marvelovi a její schopnosti jí dovolují zvětšovat části svého těla. Seriál režírovali Adil El Arbi a Bilall Fallah (Bad Boys for Life). Kamala bude mít důležitou roli i v celovečerním snímku The Marvels (Captain Marvel 2). Více se o ní dozvíš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse