Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2021 12:30
Čas čtení 1:35
Dominik Vetrák

Vycházející hvězda Hollywoodu: Jonathan Majors, který ovládl Disney+, Netflix, HBO a chystá se do Creed 3 a Avengers

Vycházející hvězda Hollywoodu: Jonathan Majors, který ovládl Disney+, Netflix, HBO a chystá se do Creed 3 a Avengers
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zapamatuj si jméno Jonathan Majors. V Hollywoodu ještě párkrát zazní.

Jonathanu Majorsovi je 32 let a v Hollywoodu je aktivní od roku 2017. Teprve v roce 2016 přitom ukončil Školu dramatu na Yaleově univerzitě. Divadlo a herectví ho zachránily, protože Jonathan předtím i přespával v autě, měl dvě práce a v mládí kradl. Svou první roli získal ještě jako student Yaleovy univerzity, když byl obsazen do minisérie When We Rise.

Následně se mu začaly hrnout nabídky a postupně si zahrál s Christianem Balem v Hostiles nebo s Matthewem McConaugheym ve White Boy Rick. Účinkoval i ve slabších či vyloženě špatných filmech, jako Gully nebo Out of Blue, no a znát ho můžeš i z filmů Captive State a Jungleland. Skutečný průlom v kariéře přišel až s nezávislým dramatem The Last Black Man in San Francisco.

Doporučeno
RECENZE: The Harder They Fall RECENZE: The Harder They Fall 8. listopadu 2021 16:30

Jedná se o velmi pomalou konverzačku a klasickou „artovinu“ s minimalistickým dějem a pár herci. Nešlo o nic výjimečného, ​​ale Majorsovi se díky jeho roli podařilo oslovit hollywoodské producenty a režiséry. Uvědomili si, že v něm dřímá velký potenciál, a tak ho obsadili do vlajkové lodi HBO – seriálu Lovecraft Country. 

Seriál měl své chyby, ale nám se líbil a doufali jsme, že dostane 2. sérii, která by se v některých aspektech zlepšila. HBO bohužel seriál zrušilo. Majors v něm ale byl vynikající, podobně jako jeho herečtí kolegové. Ve stejném roce účinkoval i ve válečném dramatu Da 5 Bloods od Spika Leeho. Snímek jako takový neohromil, ale Majors si upevnil svou pozici vycházejícího talentu.

Domů
Sdílet
Diskuse