Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2021 16:30
Čas čtení 2:56
Dominik Vetrák

RECENZE: The Harder They Fall

RECENZE: The Harder They Fall
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILMY 2021 NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU TOP FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Vyplatí se vidět novinku od Netflixu?

The Harder They Fall jsme chválili, už když jsme psali o prvním traileru. Westernový snímek s hereckým obsazením složeným téměř výhradně z afroamerických herců vypadal úžasně v každém aspektu. Pozitivní byly i první recenze. Na film jsme se v očekávání podívali a rozhodně nás potěšil, i když jsme několik chyb určitě našli.

Děj se zaměřuje na kovboje jménem Nat Love (Jonathan Majors). Ten celý svůj život loví gang, jehož členové mu jako 10letému před očima zabili matku a otce. Posledním přeživším je Rufus Buck, který má hnít až do konce života v base. Když se z ní ale dostane, Nat a jeho parta, složená ze šerifa (Delroy Lindo), bývalé milenky (Zazie Beetz) a jeho dalších známých, se ho rozhodne zabít.

Rufus Buck je ale obklopen desítkami pistolníků, z nichž nejvíce vynikají Cherokee Bill (Lakeith Stanfield) a Trudy (Regina King). Snímek má neuvěřitelně nabitý herecký ansámbl. Ten své kvality také potvrdil, a tak se o hereckou složku nemusíš obávat.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse