Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2021 7:38
Čas čtení 0:54
Ivan Koribanič

Tiger Woods měl první tiskovou konferenci po vážné nehodě: Ještě nevím, kdy se vrátím

Tiger Woods měl první tiskovou konferenci po vážné nehodě: Ještě nevím, kdy se vrátím
Zdroj: TASR/AP Photo/Phelan M. Ebenhack
SPORT TIGER WOODS
Uložit Uložené

Americký golfista Tiger Woods po vážné nehodě vyloučil návrat k plnohodnotné kariéře.

Woods má tento týden hostit Hero World Challenge na Bahamách. Soutěžně se však na něm nezúčastní, píše CNN.

Patnáctinásobný vítěz major turnajů si bude po úplném zotavení vybírat, na kterých akcích Tour si zahraje. Všechny už absolvovat nehodlá. Na otázku o konkrétním datu svého návratu však odpověděl nejasně. „Nevím, kdy se to stane.“

Doporučeno
VIDEO: Gól Patrika Schicka z poloviny hřiště aspiruje na světový gól roku VIDEO: Gól Patrika Schicka z poloviny hřiště aspiruje na světový gól roku 30. listopadu 2021 10:28

Tiger Woods utrpěl 23. února vážnou autonehodu. Se svým autem přejel v jedné z částí Los Angeles do protisměru a prorazil svodidla. Auto skončilo převrácené v keřích.

Woods si z nehody nic nepamatuje. Podle zdravotníků měl ale několik otevřených zlomením, zejména v pravé noze. Golfista nebyl v době nehody pod vlivem alkoholu ani omamných látek.

Na otázku, o kolik náročnější bylo jeho současné zotavování v porovnání se zotavováním ze zranění v minulosti, řekl: „Toto bylo mnohem těžší. Nejtěžší na tom bylo ležet tři měsíce nehybně. Jen jsem se těšil na to, až se dostanu ven. To byl můj cíl, protože celý svůj život jsem prožil venku,“ ozřejmil Woods.

45letý Američan odehrál svůj poslední soutěžní turnaj v prosinci 2020. Tehdy se zúčastnil turnaje PNC Championship v Orlandu na Floridě, kde si zahrál spolu se svým synem Charliem. Nedávno zveřejnil na Twitteru video, jak odpaluje míček.

Domů
Sdílet
Diskuse