Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2021 17:59
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Vánoční prázdniny se prodlužovat nebudou, uvedl Robert Plaga

Vánoční prázdniny se prodlužovat nebudou, uvedl Robert Plaga
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS
Uložit Uložené

Končící ministr školství Robert Plaga na Twitteru napsal, že vánoční prázdniny proběhnou v původně plánovaném termínu. Školy podle něj nesmí, jako jediné, nést následky brždění pandemie.

Školáci nebudou mít delší vánoční prázdniny, sdělil ve středu na Twitteru končící ministr školství Robert Plaga (za ANO). Ministr své dřívější stanovisko nehodlá měnit. Dle jeho přesvědčení by školy neměly být jedinými institucemi, které by měly nést „následky brždění pandemie“.

Doporučeno
Andrej Babiš má největšího fanouška. Brooklyn z Ostravy fandí vládním opatřením, očkování a doufá, že Babiš bude prezident Andrej Babiš má největšího fanouška. Brooklyn z Ostravy fandí vládním opatřením, očkování a doufá, že Babiš bude prezident 1. prosince 2021 16:01

O připravované schůzce bývalého i budoucího ministra školství jsme tě informovali v pondělí. Kandidát na ministra školství Gazdík požádal Plagu o schůzku, na které se mělo mimo jiné řešit i testování na školách.

Domů
Sdílet
Diskuse