Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2021 11:30
Čas čtení 4:45
Tereza Šnajdrová

Pronájem stromku, retro ozdoby nebo eko balící papír. 10 tipů, jak prožít Vánoce naplno a originálně

Pronájem stromku, retro ozdoby nebo eko balící papír. 10 tipů, jak prožít Vánoce naplno a originálně
Zdroj: Unsplash/Arun Kuchibhotla/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI VÁNOCE
Uložit Uložené

Poradíme ti, jak si kouzelné svátky užít, aniž bys musel vystrčit paty z domu.

Přinášíme ti 10 tipů, jak zvládnout svátky vánoční z pohodlí domova, klidně i v karanténě. Doba jde kupředu a na internetu už dnes seženeš takřka vše, včetně lahodného vaječného likéru nebo těsta na vanilkové rohlíčky.

Doporučeno
Očkování by povinné být nemělo, ani pro lékaře. Divoké promořování již v zásadě probíhá, říká ředitel VFN David Feltl (Rozhovor) Očkování by povinné být nemělo, ani pro lékaře. Divoké promořování již v zásadě probíhá, říká ředitel VFN David Feltl (Rozhovor) 7. prosince 2021 7:00

Hotové cukroví nebo připravené těsto? Žádný problém, vybírat můžeš z obojího

K oslavám Vánoc neodmyslitelně patří cukroví, kterého existují stovky druhů a je jen na tobě, co se rozhodneš upéct. Pokud se však nacházíš v karanténě, je jasné, že zajít si do obchodu není možné. Nákaza koronavirem navíc dokáže pořádně potrápit tvoje tělo a měl bys odpočívat, ne trávit dlouhé hodiny postáváním u kuchyňské linky.

Záchranou pro tebe může být Cukrář Skála, který ti napečené cukroví doveze až pod nos. V jeho nabídce najdeš nejrůznější druhy, od klasického lineckého, přes ořechové rohlíčky až po tradiční pracny. Půl kila cukrovinek pak koupíš za 174 až 254 korun a tvoje chuťové pohárky se budou mít na co těšit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cukrář Skála (@cukrar_skala)

Pokud sis u Skály nevybral, mrkni na nabídku Rohlíku. Dovozce potravin totiž spolupracuje s mnoha pekárnami, a kromě balených sušenek, které seženeš celoročně, si na Rohlíku můžeš objednat také cukroví z Pekárny Kabát nebo Merhautova pekařství. Nabídka je opravdu různorodá a vybírat můžeš z tradičních klasik, vosích hnízd, plněných ořechů či mixů, v nichž si každý najde to svoje.

Doporučeno
KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? 24. prosince 2023 6:00

Rád by sis přeci jenom provonil byt čerstvě upečeným cukrovím? Žádný problém. U Myšáka totiž koupíš hotové těsto, které ti kurýr navíc doveze až domů. V nabídce cukrářství nalezneš linecké těsto, linecké kakaové, těsto na vanilkové rohlíčky nebo to na perníčky. Cena se pohybuje od 118 - 138 korun, tak rychle, než ti ho někdo vykoupí.

Bez vánočky si Vánoce nedovedeme představit

Štědrý den je tu, ty vstaneš, uděláš si kafe, ale něco postrádáš...vánočku. Ano, tenhle výtvor z kynutého těsta k Vánocům prostě patří a buď si ho můžeš upéct sám, nebo ho můžeš koupit online. Opět tě odkážeme na Rohlík, ale nemusíš se obávat, dnes už se neprodávají jen suché, umělé a zavakuované vánočky. V dnešní době seženeš opravdu kvalitní výrobky, například z dílny Pekárny Kabát, od Merhaurta nebo přímo z Paula. 

Kromě vánočky na Rohlíku seženeš i čerstvě upečené vánoční štoly nebo italské panetonne, tak klikej, nakupuj, a ještě dnes si pochutnej na vánočních dobrotách.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pekárna Kabát (@pekarna_kabat)

Stromeček ti nafotí a přivezou až domů. Ty ho musíš už jenom ozdobit

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 107379 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse