Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2021 19:11
Čas čtení 0:42
Tímea Krauszová

Conor McGregor se pochlubil brutální proměnou. Kolik teď bývalý šampion UFC váží?

Conor McGregor se pochlubil brutální proměnou. Kolik teď bývalý šampion UFC váží?
Zdroj: Steve Marcus/Getty Images
SPORT CONOR MCGREGOR
Uložit Uložené

Chtěl by znovu zápasit.

Irský bývalý šampion UFC se na Twitteru podělil o to, jak se dostává do formy a jeho tělo se mění. Zveřejnil dvě fotky, u kterých je zjevné, že ani zlomená noha mu nezabránila v tom, aby na sobě makal. „190 liber žuly,“ napsal, když fotku publikoval poprvé. Podruhé už přidal i vyzývavá slova: „Kvalitní irský produkt. Bezkonkurenční!“ Aktuálně tedy váží kolem 86 kilo.

Doporučeno
Rychlá demolice a velkolepá titulová válka. OKTAGON 29 přinesl 11 skvělých bitev, které sledovala i hvězda UFC Rychlá demolice a velkolepá titulová válka. OKTAGON 29 přinesl 11 skvělých bitev, které sledovala i hvězda UFC 5. prosince 2021 0:52

Hora svalů

McGregor je na první fotce z července 2021 vyfocen během vážení před zápasem během UFC 264. Druhá fotka je z prosince. Zápasník se chce vrátit a dále soutěžit, řekl šéf UFC Dana White během show Jima Roma.

„Ano, je zjevně velmi bohatý a trénuje jako Rocky v Rocky 3. Ale pořád má chuť soutěžit a touhu bojovat, uvidíme, co se stane,“ cituje Whitea portál MMA Weekly. Vzhledem ke zranění se na scénu zřejmě nevrátí dříve než v polovině příštího roku. Zatím nevíme, proti komu se postaví.

Domů
Sdílet
Diskuse