Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti adidas.
17. prosince 2021 16:02
Čas čtení 1:34
Sponzorovaný obsah

Ozvláštni svůj vánoční outfit teniskami se vzorem Sám doma či speciálními Xbox teniskami

MÓDA
Uložit Uložené

adidas Originals má pro tebe několik kreativních kousků, kterými můžeš zpestřit svůj (nejen vánoční) outfit!

Vánoce již klepou na dveře, všude hrají koledy a je cítit vůně cukroví. S nadcházejícím obdobím svátků také přibývá svetrů s vánočním motivem a ponožek se Santou, sobem Rudolfem nebo vločkami. A přestože na odpočinku s teplým svetrem u pohádek není nic špatného, máme pro tebe tip, jak svůj vánoční outfit ještě vylepšit, vystoupit z řady a především jej využít i po svátcích. Řeč je o nových teniskách od adidas.

adidas Originals
Zdroj: adidas Originals

Legendární značka se třemi pruhy a ikonické filmové studio se inspirovaly bílo-červenými teniskami Forum, které nosil hlavní hrdina Kevin McCallister v prvním dílu Sám doma, a společně uvedly na trh limitovanou edici tohoto kultovního modelu pod názvem adidas Originals Home Alone Forum low

Na základě Kevinových dramatických setkání s „mokrými bandity“ Harrym a Marvem dostala nadčasová teniska Forum Low několik hravě originálních prvků. Krémově bílý kožený svršek doplňují červené akcenty a napodobeniny spálenin, které připomínají slavnou scénu s ohněm. Inspiraci filmem Sám doma dále připomíná svrchní pásek s roztrženou částí, který na přední straně odhaluje logo filmu a na spodní nese hlášku „This is my house, I have to defend it“ (To je můj dům a já ho musím ochránit).

adidas Originals
Zdroj: adidas Originals

Nad patou se bota pyšní „žhavým drátem“ a kruhovou cedulkou s písmenem „M“, značkou rodiny McCallisterových, odkazující na další past, kterou Kevin na zloděje nastražil. Vánoční design doplňují gumové přívěsky na klíče ve stylu Sám doma, kovové ozdoby na tkaničkách, které nenápadně odkazují na klíčové momenty filmu, a tři náhradní stélky zdobené potisky s motivy z filmu.

Radost ale nebudou mít jen filmoví fanoušci. Značka adidas si nachystala extra model pro všechny gamery, kteří letos pod stromeček očekávají herní konzoli Xbox. Tenisky adidas Originals XBOX Forum Tech Boost jsou společným projektem značky adidas a Microsoft, který byl vytvořen na počest 20. výročí Xboxu. Asi každý ví, že jde o první konzoli vytvořenou společností Microsoft, která debutovala na trhu v listopadu 2001. Za dvacet let její prodej dosáhl 158 milionů kusů a Xbox se stal jednou z nejspolehlivějších značek (žebříček MBLM).

adidas Originals
Zdroj: adidas Originals

Na svršku bot najdeš reflexní části, logo Xbox, na patě a vložce jsou prvky vztahující se k 20. výročí vydání konzole a součástí jsou i dva páry zeleno-černých tkaniček s reflexními detaily.

S těmito, ale i mnohými dalšími kreativními kousky od značky adidas můžeš lehce vytvořit stylový, nejen vánoční outfit, kterým ukážeš svoji nápaditost. Spoustu dalších unikátních adidas Originals kousků hledej na www.queens.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse