Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. prosince 2021 18:15
Čas čtení 1:10
Vojtěch Vanda

Lupič v Plzni vytrhal dlažbu před domem, aby mohl ukradnout cukroví z parapetu

Lupič v Plzni vytrhal dlažbu před domem, aby mohl ukradnout cukroví z parapetu
Zdroj: Pixabay / NickyPe / volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kuriózní případ řešili na Štědrý den plzeňští strážníci. Někdo kvůli cukroví vytrhal dlažbu kolem domu, aby se díky ní a popelnici dostal k cukroví.

Velmi neobvyklý případ řešila městská policie v Plzni na Štědrý den. Její příslušníci byli zavolání k domu v ulici U Dráhy, kde našli improvizované „schody“ ze židle, popelnice a dlažby, jež byla čerstvě vytrhána z okolí domu. Jak strážníci posléze zjistili, bylo to kvůli tomu, aby se dosud neznámý zloděj dostal k vánočnímu cukroví.

Doporučeno
Vražda ve Znojmě: Mladík zabil před Štědrým dnem svoji matku a jejího přítele Vražda ve Znojmě: Mladík zabil před Štědrým dnem svoji matku a jejího přítele 27. prosince 2021 16:17

Hlad, nebo možná jen absence vlastního vánočního cukroví? Městští strážníci z Plzně dosud netuší, kdo stojí za krádeží vánočního cukroví, která se stala 24. prosince. Zloděj musel o krabice, které byly na parapetu za oknem, opravdu stát, jelikož se nebál si ušpinit ruce ani udělat těžkou práci.

Domů
Sdílet
Diskuse