Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2022 10:11
Čas čtení 0:45
Tereza Patočková

Mila Kunis a Ashton Kutcher se spojili se Zelenským. Na pomoc Ukrajině již vybrali 35 milionů dolarů

Mila Kunis a Ashton Kutcher se spojili se Zelenským. Na pomoc Ukrajině již vybrali 35 milionů dolarů
Zdroj: Twitter / Volodymyr Zelenský
NEWS VOLODYMYR ZELENSKYJ
Uložit Uložené

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se spojil s americkým hereckým párem Ashtonem Kutcherem a Milou Kunis.

Mila Kunis pochází z ukrajinských Černovic a se svým manželem Ashtonem Kutcherem jsou známí velkými filantropními činy. Začátkem března Kunis uvedla, že ještě nikdy nebyla na svůj původ tak hrdá jako v současnosti.

Ashton Kutcher a Mila Kunis byli mezi prvními, kteří reagovali na náš zármutek. Dohromady už vybrali 35 milionů dolarů a posílají je organizacím Flexport a Airbnb, aby pomohli uprchlíkům. Jsem vděčný za jejich pomoc a ohromen jejich odhodláním. Inspirují celý svět,“ vzkázal na Twitteru prezident Zelenský. 

Ashton Kutcher a Mila Kunis přispěli hned na začátku ruské invaze na pomoc Ukrajině  svými prostředky třemi miliony dolarů. Své fanoušky zároveň vyzvali, aby přes sbírku Gofundme přispěli také. Cílem bylo dosáhnout částky 30 milionů dolarů, tu se jim povedlo překonat. 

Doporučeno
Shrnujeme: Zelenskyj v Praze. S kým se ještě sejde a o čem budou jednat? Shrnujeme: Zelenskyj v Praze. S kým se ještě sejde a o čem budou jednat? 7. července 2023 7:30

Ukrajinu podpořily v minulých týdnech i další celebrity jako Ryan Reynolds spolu s manželkou Blake Lively, Arnold Schwarzenegger, Olga Kurylenko či Madonna.

Domů
Sdílet
Diskuse