Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2022 14:30
Čas čtení 5:32
Adam Novosad

Salutoval před Putinem a v Singapuru má pozemky za 3,3 miliardy. Kontroverzní korunní princ dobývá Instagram směšnými citáty

Salutoval před Putinem a v Singapuru má pozemky za 3,3 miliardy. Kontroverzní korunní princ dobývá Instagram směšnými citáty
Zdroj: Wikimedia/CC0/Breta Harian/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložit Uložené

Korunní princ malajského státu Johor si užívá extravagantní životní styl plný fotek na Instagramu, ale ukrývá spoustu tajemství.

V centru Singapuru, kde ceny nemovitostí patří mezi nejvyšší na světě, vlastní pozemky za více než 3 miliardy dolarů. Může se pyšnit úctyhodnou sbírkou desítek luxusních automobilů, které dominuje modře chromované Bugatti Veyron, a občas jen tak zajde do nákupního centra, kde běžným lidem zaplatí nákupy za statisíce eur.

Doporučeno
Toto je čečenský diktátor Ramzan Kadyrov. Nechává mučit gaye, je závislý na Tiktoku a peníze od Putina utrácí za Lamborghini Toto je čečenský diktátor Ramzan Kadyrov. Nechává mučit gaye, je závislý na Tiktoku a peníze od Putina utrácí za Lamborghini 13. dubna 2022 14:30

Přesto jsi o korunním princi malajského státu Johor zřejmě nikdy neslyšel. Tunku Ismail Idris přitom patří mezi populární tváře nejen v Malajsii, ale také v sousedním Singapuru, protože si na Instagramu v posledních letech vybudoval profil s více než 4 miliony sledovatelů.

Vliv korunního prince narostl do takových rozměrů, že si ho na Instagramu všímá stále více Čechů. Pohádkový majetek mu takříkajíc padl z nebe, protože na získání stovek milionů eur mu stačilo jediné – narodit se do správné rodiny. I díky tomu dnes dokáže zaujmout kontroverzí, extravagancí či legračními motivačními citáty.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený TTJ (@tunku_idris)

Salutoval před Vladimirem Putinem, za potraviny dal statisíce eur

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 113442 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse