Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2022 12:30
Čas čtení 3:33
Tímea Krauszová

RECENZE: 365 dní: Ten den je jako velmi dlouhý videoklip k letním hitům. Jádrem filmu je sex, o mafiánech je slyšet jen okrajově

FILMY A SERIÁLY FILMY 2022 NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Kvalitou příběh neohromil, ale o lechtivé scény ve filmu není nouze. Ale neplatí, že sex prodává. Nestačí mít pěkné herce a doufat v dobré recenze.

Polský film 365 dní přišel s pokračováním, které je lechtivé, exotické, ale přesto nudné. Novinka 365 dní: Ten den nabízí pokračování vztahu úspěšné Laury, kterou unesl mafián Massimo a nakonec se do sebe zamilovali. Rozruch kolem první části filmu i kolem knižní trilogie, kterou se tvůrci inspirovali, zaručuje, že i druhou část si pustí mnoho lidí. A to je škoda.

V první polovině filmu totiž chybí příběh. Jedinou akcí je sex a prakticky jediný zvuk, který ho doprovází, je hudba. Užívají si v různých polohách, v různých místnostech a naštěstí (nebo naneštěstí?) vidíme nejen hlavní postavy. I Massimův kamarád a podřízený a Laurina nejlepší kámoška si k sobě najdou cestu. Ta cesta je poměrně kluzká, zahrnuje spoustu šlehačky a velmi klišovitou scénu, která kombinuje ovoce a sex. Ani zdaleka nebyla tak umělecky přepracovaná jako ta, která byla součástí festivalu pornofilmů ve Vídni.

Celkový dojem po první čtvrthodince je, že sledujeme nekonečné množství videoklipů k letním hitům ​​s nevystřiženým erotickým obsahem.

365 odstínů Itálie

Západy slunce na Sicílii, luxusní domy a auta, nádherná a nahá těla, která jsou téměř stále propletená. Na chvilku jsou všichni oblečeni během svatby, ale sexu si užijí krátce před ní a také těsně před odchodem na líbánky. Namísto golfu si to rozdávají, ještě i během vánoční večeře mluví Massimo a Laura o tom, jak si to už brzy rozdají. Nechybí plně zařízená ložnice s erotickými pomůckami, s pouty s nápisem f*ck me či s biči a jinými BDSM pomůckami.

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

Nezdá se ti, že o sexu píšeme příliš dlouho. Film se kolem něj točí víc času, než stráví průměrný uživatel Pornhubu na jejich webstránce. Mnohé scény navíc vypadají, že nejsou hrány, vzhledem k úhlu, z jakého herce snímala kamera.

Domů
Sdílet
Diskuse