Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2022 14:00
Čas čtení 0:38
Adéla Ježková Ema Stanovská

FOTO: Porod je sice krásný, ale také špinavý a skutečný, ukazují porodní fotografové

FOTO: Porod je sice krásný, ale také špinavý a skutečný, ukazují porodní fotografové
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="Ebony Allen-Ankins (https://www.ebonyallenankinsphotography.com)" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">ebonyallenankinsphotography.com</a>
NEWS ŽENSKÉ ZDRAVÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Mezinárodní asociace profesionálních fotografů porodů (The International Association of Professional Birth Photographers) oznámila vítězné fotografie porodů roku 2022.

Mezinárodní asociace profesionálních fotografů porodů zveřejnila letošní nejlepší snímky ze všech druhů, podob a úhlů porodů. Jsou dechberoucí, silné a nechybí jim emoční náboj. Ten umocňuje i nová kategorie s názvem „Těžkosti a ztráty“, která podle organizátorů přinesla „novou úroveň síly a moci, jakou dosud neviděli“. 

„Kromě hlavních kategorií, kterými jsou opět detaily porodu, porod a poporodní období, jsme zavedli další novou kategorii: těžkosti a ztráty. Zároveň jsme přidali tři další podkategorie: černobílé, dokumentární a výtvarné umění. Jsme nadšeni, že v letošním ročníku soutěže můžeme ocenit tolik nových titulů, protože zkušenosti nás naučily, že účastníků, kteří si zaslouží uznání, bylo vždy více než oceněných titulů,“ uvedli zástupci asociace.

porodporodporodporod
Zobrazit galerii
(18)

Asociace pořádá soutěž každoročně od roku 2012, přičemž letos zaznamenala rekordní počet přihlášených snímků a největší počet zveřejněných prací. 

Jak upozorňují organizátoři i samotní fotografové, porod je sice krásný, ale také špinavý a skutečný. Při prohlížení příspěvků proto počítej s nahotou.


Všechny fotografie zveřejňujeme se souhlasem The International Association of Professional Birth Photographers.

Zpět
Sdílet
Diskuse