Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2022 8:00
Čas čtení 3:12
Vojtěch Vanda

FRESH RELEASE: Esposito a Efenel chystají remix svého debutu, Totally Nothin s Vercettim mluví o vztahové realitě

FRESH RELEASE: Esposito a Efenel chystají remix svého debutu, Totally Nothin s Vercettim mluví o vztahové realitě
Zdroj: s povolením Esposita
HUDBA ČESKÝ RAP FRESH RELEASE RAP
Uložit Uložené

Máme tu návraty, trochu toho hyperpopu, remix... dnes nepřijde zkrátka žádný žánr.

Co je s Fresh Releasem, říkal sis poslední měsíc a netrpělivě jsi refreshoval náš seriál minimálně jednou za pět minut. Inu, občas se stane, že pracovní povinnosti ustoupí těm osobním, avšak nyní jsme zpět v plné síle.

Víme, že máme co dohánět. Proto ti posíláme lehce rozšířenou paletu nových projektů, na které jsi mohl v posledním měsíci narazit. A znovu se jedná o poměrně pestrou směsici – najdeš zde emo rap, remixy, hyperpop i nové jméno. 

Doporučeno
FRESH RELEASE: Emoce na party, osmibitový synťák i nové EP. Novinek mladých nadějí českého rapu bylo tento týden dost FRESH RELEASE: Emoce na party, osmibitový synťák i nové EP. Novinek mladých nadějí českého rapu bylo tento týden dost 7. května 2022 17:17

Totally Nothin feat. Vercetti - Buffy a Blade

Komiksové postavy lovců upírů Buffy a Blade, silní a neotřelí průvodci temným světem, jsou ústředním motivem nového tracku, ve kterém se objevuje vždy aktivní svěřenec Supraphonu Totally Nothin. Po jeho boku se objevuje ústecký Vercetti, s nímž v poslední době znovu úzce spolupracuje. A to jak za mikrofonem, tak na stagi.

Co čekat od songu? To, co vždy. Totally znovu řeší vztah, klade si otázky, které se váží k životu a k tomu, co člověk chce. Dumá, jak silný ten vztah doopravdy je, a přemýšlí o překážkách, které se zde zjevují.

Vercetti zase mluví o tom, že přestože je život těžký, klade překážky a člověk může prakticky zůstat úplně sám, nevzdává se a šlape na plyn. Ujišťuje svou ženu, že na konci tunelu není tma, nýbrž světlo, ale k tomu světlu se člověk musí propracovat. Poměrně kontrast s větou „Na konci duhy není poklad, ale propast... ❤“, která se objevuje v deskripci. Kterou cestu si vybereš ty?

Wesome - Display

Od Wesoma jsme dlouho neslyšeli vůbec nic. Částečný příběh o tom, co se s mladým pražským rapperem stalo, si můžeš vyslechnout v jeho novém videoklipu s názvem Display. Střídá se zde přírodní motiv s uzavřenou, spoře osvětlenou místností. Tedy dva kontrasty, v nichž můžeme vidět cokoliv – možná rozkol, možná dvě strany stejné mince.

Domů
Sdílet
Diskuse