Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Eyerim.
17. června 2022 11:04
Čas čtení 1:52
Sponzorovaný obsah

Letní průvodce brýlemi: Se kterými zazáříš na dovolené a které si vzít na bike?

Letní průvodce brýlemi: Se kterými zazáříš na dovolené a které si vzít na bike?
Zdroj: Eyerim
MÓDA FASHION TIPY MÓDA SLUNEČNÍ BRÝLE
Uložit Uložené

Při výběru brýlí zohledňuj nejen vzhled, ale i ochranu zraku a funkčnost.

Teplé dny jsou tady a s nimi i čas ukázat svůj nejlepší letní styl. Ať už plánuješ výlet autem, míříš do all-inclusive resortu u moře, nebo si jednoduše užíváš své město, společně s eyerim, online oční optikou, ti ukážeme, se kterými slunečními brýlemi nejlépe doplníš svůj dovolenkový zážitek a styl. A protože sluneční brýle neslouží jen jako doplněk outfitu, ale především mají chránit oči, zaměříme se i na jejich funkčnost. Tady jsou 4 tipy, jak vypadat stylově a zároveň si každou letní aktivitu užít naplno s kvalitní ochranou očí.

nakupuj brýle
eyerim, sluneční brýle
Zdroj: eyerim

1. Spoj dioptrie a sluneční čočky

Patříš k těm, kteří celé léto střídají sluneční a dioptrické brýle? Neustále s sebou nosit dva typy brýlí a myslet na to, že nesmíš ani jeden zapomenout, je nepříjemné – zvlášť na dovolené. Tento problém ale dokážou snadno vyřešit dioptrické brýle s ochranou proti slunci. Je to praktické řešení 2 v 1, které rozhodně oceníš.

2. Nutnost jménem polarizace

Polarizační brýle zajišťují lepší kvalitu vidění v různých světelných podmínkách. Díky tomu, že propouští pouze vertikální světlo a pohlcují světlo horizontální, s nimi uvidíš lépe jak při jasném a intenzivním světle, tak ve stínu. Využiješ je při sportu, outdoorových aktivitách, ale i na běžné nošení.

Především eliminují nepříjemné světelné odlesky, které tě mohou oslňovat například za volantem. Během řízení se střídá šero a přímé světlo, což může řidiče nutit oči zavírat a vystavovat se nebezpečí. Kombinace polarizačních a fotochromatických čoček (samozabarvují se v reakci na světelné podmínky) bude na cestách tvým nejlepším pomocníkem.

sluneční brýle, eyerim
Zdroj: eyerim

3. Správná volba na sport

Ani při sportu se nemusíš omezovat a můžeš si naplno užít cyklistiku, turistiku, běh, golf nebo jakýkoli sport s ultralehkými a dobře sedícími slunečními brýlemi. V horkém letním počasí při silném slunečním záření oceníš prémiové materiály a pokročilé technologie světoznámých značek jako Oakley, Uvex, Julbo, Horsefeathers a dalších. Jsou přizpůsobené fyzické aktivitě, takže se nemusíš bát, že ti budou padat vlivem pohybu nebo klouzat, když se zpotíš.

4. Last-minute přípravy? Vsaď na jistotu

Letenka na poslední chvíli za super cenu, ale ty nemáš žádné brýle? Neztrácej čas a vsaď na jistotu oblíbených bestsellerů. Kvalitní klasické modely spolehlivě ochrání tvůj zrak, a navíc se hodí ke každému outfitu, ať už tě čekají procházky po městě, nebo válení se u bazénu. Všechny favority, jako jsou pilotky, cat-eye, browliny či další kousky, najdeš na eyerim skladem a doručí ti je už do 48 hodin.

sluneční brýle, eyerim
Zdroj: eyerim

5. Buď stylový za výhodnou cenu

Hledáš cenově výhodný produkt, ale zároveň chceš držet krok s nejnovějšími trendy? Stylové kousky nemusí stát tisíce korun. Prohlédni si eyerim kolekci slunečních brýlí již od 799 Kč a buď toto léto nepřehlédnutelný se špičkovou kvalitou a stylem za bezkonkurenční ceny. Ať už toto léto potřebuješ jakékoli brýle, na eyerim.cz je najdeš všechny. Ukázat top styl a zároveň maximálně ochránit oči s nimi bude hračka.

nakoupit na eyerim.cz
Domů
Sdílet
Diskuse