Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2022 16:48
Čas čtení 0:31
Adéla Ježková

Twitter má výpadek. Uživatelům se zobrazuje pouze obrázek pudla

Twitter má výpadek. Uživatelům se zobrazuje pouze obrázek pudla
Zdroj: Twitter
NEWS TWITTER
Uložit Uložené

Řada lidí nyní hlásí problémy se sociální sítí Twitter.

Místo tweetování mohou lidé pouze koukat na pudla sedícího v křesle s růžovou čelenkou na hlavě. „Tady není nic k vidění,“ uvádí se v popisku. Stránka nabízí odkaz „Hledáte toto?“, nicméně po kliknutí odkáže uživatele opět na stejného pudla. 

Jedná se o výpadek, na který upozorňuje i stránka Down Detector. Uživatelé podle ní začali poruchu hlásit kolem jedné hodiny odpoledne.

Twitter pudl
Zdroj: Twitter

Problém podle serveru Leigh Journal v 79 % případů vzniká při načítání sociální sítě na webovém prohlížeči, ale zdá se, že aplikace na mobilu funguje dobře – nahlášené problémy s aplikací souvisely jen z 15 %. I alternativní způsoby přístupu na Twitter, jako je Tweetdeck, fungují bez problému.

Doporučeno
SpaceX vyhodil zaměstnance, kteří v dopise kritizovali Elona Muska SpaceX vyhodil zaměstnance, kteří v dopise kritizovali Elona Muska 18. června 2022 13:25

Příčina problémů není známa a společnost Twitter se zatím nijak nevyjádřila. Do doby, než bude problém vyřešen, si mohou uživatelé „jako odškodnění“ alespoň prohlédnout vtipného pudla na křesle.

Domů
Sdílet
Diskuse