Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Pilsner Urquell.
8. července 2022 12:30
Čas čtení 0:36
Sponzorovaný obsah

Kolonáda, vynikající filmy, známé osobnosti, ale i dobré pivo. Co nevynechat ve Varech? | Anketa

GASTRO ČESKÉ PIVO MEZINÁRODNÍ FILMOVÝ FESTIVAL V KARLOVÝCH VARECH NEJLEPŠÍ FILMY
Uložit Uložené

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech má i letos co nabídnout.

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je v plném proudu a my jsme tam nemohli chybět. Vyrazili jsme se podívat, která místa se vyplatí během festivalu navštívit i kde mají nejlepší pivo. A rovnou jsme se zeptali českých osobností na jejich oblíbené filmy a co viděli naposled.

Procházky po kolonádě, ochutnávání termálních pramenů a sledování nejlepších filmů z celého roku. To všechno neodmyslitelně k Mezinárodnímu filmovému festivalu v Karlových Varech patří. Také tam ale najdeš partnerské zóny, kde si můžeš užít spoustu zábavy. Jednou z těch, kde to opravdu žije, je Pilsner Urquell zóna, která se nachází před hotelem Thermal. Finalisté soutěže Pilsner Urquell Master Bartender ti tu do skla načepují dobré pivo, a dokonce si čepování můžeš zkusit i sám. Chuť plzeňského piva pro tebe exkluzivně vyzkoušel Vítek ve videu.

anketa, karlovy vary, pilsner urquell
Zdroj: Refresher

Užij si poslední dny filmového festivalu, ať už osobně, nebo virtuálně. A nezapomeň nám dát like a odběr na youtubovém kanálu.

Domů
Sdílet
Diskuse