Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tereza Patočková
21. července 2022 19:07
Čas čtení 1:10

Young Thug a Gunna požádali o propuštění z vazby. Gunna nabízí na kauci 750 000 dolarů a tři domy

Kategorie:
Hudba
Uložit Uložené
Young Thug a Gunna požádali o propuštění z vazby. Gunna nabízí na kauci 750 000 dolarů a tři domy
Zdroj: WireImage/Suzi Pratt

Prokurátoři přesvědčili soudce, že pokud by Young Thug a Gunna byli propuštěni na svobodu, mohli by zastrašit, napadnout, nebo dokonce zabít svědky, kteří by svědčili proti nim. Prozatím to vypadá, že zůstanou ve vězení až do soudního procesu.

Dva měsíce poté, co byli Young Thug a Gunna v Atlantě zatčeni kvůli obvinění z vraždy, ozbrojené loupeže, těžkého ublížení na zdraví a dalších trestných činů, jsou stále ve vazbě. Oba rappeři, kteří jsou podle žalobců vysoce postavenými členy „zločineckého pouličního gangu“ YSL, požádali soud v okrese Fulton o propuštění na kauci, ale oba byli odmítnuti – což je pro soud přísný a poněkud neobvyklý krok. Informoval o tom server Vice

Prokurátoři přesvědčili soudce, že pokud by Young Thug a Gunna byli propuštěni na svobodu, mohli by zastrašit, napadnout, nebo dokonce zabít svědky, kteří by svědčili proti nim. Prozatím to vypadá, že zůstanou ve vězení až do soudního procesu, který má začít v lednu 2023.

Advokáti Young Thuga (rozeného jako Jeffery Williams) a Gunny (rozeného jako Sergio Kitchens) se ohradili proti tvrzení, že by mohli ohrozit svědky, a podali návrhy, v nichž žádají soudce, aby své rozhodnutí přehodnotil. Obhájce Young Thuga, Brian Steel, tvrdil, že důvody obžaloby pro ponechání Thuga ve vězení jsou „založeny na nepřesných, zavádějících a chybných informacích“. Gunnův právní tým vedený Stevenem Sadowem popřel, že by Gunna zastával v rámci gangu „vůdčí pozici“, a zdůraznil skutečnost, že nebyl obviněn z jediného násilného trestného činu.

2. května 2024 15:42 Čas čtení 0:57 Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie

Oba rappeři se také dobrovolně zavázali, že podstoupí poněkud extrémní kroky, aby zaručili, že z Georgie neutečou a že nebudou schopni zastrašovat svědky. Young Thug mimo jiné nabídl, že si najme policisty mimo službu, kteří ho budou 24 hodin denně sledovat v jeho domě a omezí počet osob, které ho mohou navštívit, na seznam lidí schválený soudem.

Gunna nabídl, že složí 750 000 dolarů jako záruku spolu se svými třemi domy a dvěma dalšími, které vlastní jeho rodiče. Oba muži souhlasili s monitorováním veškeré své elektronické komunikace. Ani to ale soudce nepřesvědčilo. Soud je naplánovaný na leden 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse