Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2022 18:13
Čas čtení 1:03
Denisa Šútorová

Adidas a Gucci překvapily společným logem a poutavou kolekcí. Nejlevnějším modelem jsou ponožky za 235 dolarů

Adidas a Gucci překvapily společným logem a poutavou kolekcí. Nejlevnějším modelem jsou ponožky za 235 dolarů
Zdroj: adidas
MÓDA ADIDAS GUCCI MÓDA
Uložit Uložené

Spolupráce Gucci x Adidas představila široké spektrum sportovních modelů, které jsou skvělým oživením streetstylového šatníku. V kolekci plné zářivých barev tě upoutají zejména sportovní teplákové bundy a tenisky Gazelle.

Po úspěšné spolupráci s Oura Ring se luxusní italský módní dům Gucci rozhodl vsadit na spolupráci se sportovní značkou Adidas.

Kreativní ředitel módního domu Alessandro Michele se kromě toho postaral také o zcela nové logo, které nápaditě zdobí všechny modely extravagantní kolekce. Pozorujeme tak kombinaci čtyřlístku Adidas či tří pásků s názvem a monogramem Gucci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CR Fashion Book (@crfashionbook)

Spolupráce Gucci x Adidas představila široké spektrum sportovních modelů, které jsou skvělým oživením streetstylového outfitu. V kolekci plné zářivých barev poutají pozornost zejména sportovní teplákové bundy a šortky zhotovené z luxusní žakárové látky. Zajímavé zhotovení mají také mikinové šaty, klasická trička či tenisky. Kromě toho spolupráce přinesla i sportovní kloboučky, tašky, semišové mokasíny, či dokonce náramky.

adidas, gucciadidas, gucci,adidas, gucciadidas, gucci,
Zobrazit galerii
(8)

Zcela nový rozměr dostal i jeden z nejikoničtějších modelů tenisek Adidas Gazelle, který si v 60. letech vybudoval skvělou pověst zejména svou výkonnostní funkcí díky praktickému tvaru a skvělé podrážce. Tato obuv byla oblíbená zejména u hráčů squashe a badmintonu, časem však do popkultury pronikla jako součást streetstylového šatníku. Nové modely jsou obohaceny o monogram Gucci v elegantních zemitých barvách, ale najdete je i v růžové, červené a modré barevné paletě v koženém a semišovém zhotovení.

Cenová kategorie modelů se však blíží spíše k cenové kategorii Gucci než té značky Adidas. Za bavlněné žerzejové tričko zaplatíš 750 dolarů, za sportovní tašku 2 790 dolarů a za žakárový top 1 200 dolarů. Ceny sportovní bundy se pohybují kolem 2 500 dolarů. Nejlevnější položkou kolekce se tak stávají ponožky v hodnotě 235 dolarů.

Kolekce je dostupná na oficiálních stránkách značek Gucci a Adidas.

Anketa:
Co říkáš na novou kolekci Gucci x Adidas?
Dost dobrá spolupráce!
Nic moc.
Dost dobrá spolupráce!
50 %
Nic moc.
50 %
Domů
Sdílet
Diskuse