Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2022 13:30
Čas čtení 3:36
Richard Balog

Svěží letní outfity v podání Češek a Slovenek, které mají aktuální trendy nastudované do nejmenších detailů

Svěží letní outfity v podání Češek a Slovenek, které mají aktuální trendy nastudované do nejmenších detailů
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova, @karolinamalisova
MÓDA
Uložit Uložené

Ženy z našich končin jsou nejlepší módní inspirací a tyto letní outfity jsou důkazem.

Známé bloggerky a influencerky vytáhly svěží letní kombinace plné lehkých vrchních dílů, krátkých šatů, šortek a otevřené obuvi.

Tentokrát jsme vybrali patnáct outfitů, kterými se můžeš inspirovat a rozhodně neuděláš krok vedle. Vsaď na nadčasové minimalistické kombinace v neutrálních barevných tónech, ale také na sexy kousky z dílen módních domů.

Alexandra  @alexsedlackova

Alexandra je stálicí ve výběrech nejlepších outfitů z českých a slovenských ulic z jednoduchého důvodu – módu má v krvi. Tentokrát nás okouzlila minimalistickou kombinací zkráceného vrchního dílu s volnými kalhotami a trendovou oválnou kabelkou. Jednotlivé kousky sladila barevně tón k tónu a šlo o skvělou volbu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Natália  @natykerny

boty & kabelka: Jenny Fairy

Minimálně stejně vytříbený vkus jako Alexandra má i Natálie, která ti ukáže dokonalý letní outfit v odlišné podobě. Vždy dobře naladěná rodačka z Košic zvolila kombinaci pletených kalhot s nadrozměrným sakem, které doplnila o kontrastní látkovou kabelku s třásněmi a pohodlnou otevřenou obuv.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @natykerny

Karolína  @karolinawer

Sako podobného střihu ve světlém odstínu bylo volbou i pro Karolínu. Konzultantka české mutace magazínu Elle zkombinovala tento výrazný kousek s krátkými šaty. Letní atmosféru outfitu podtrhují kontrastní oranžové doplňky v podobě kabelky a bot na vysokých podpatcích.

Zpět
Sdílet
Diskuse