Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Picasee.
15. srpna 2022 13:30
Čas čtení 2:37
Sponzorovaný obsah

Obal na telefon není jen na okrasu. 5 důvodů, kvůli kterým by sis ho měl*a hned dát na mobil

Obal na telefon není jen na okrasu. 5 důvodů, kvůli kterým by sis ho měl*a hned dát na mobil
Zdroj: Picasee
TECH SMARTPHONE
Uložit Uložené

Není to jen o ochraně a designu, může ti ušetřit i peníze.

Zaoblené hrany, holografický zadní kryt nebo lesklý povrch. Vymazlený design nových smartphonů stojí za to vystavit na odiv, ale je to jen jeden důvod proti mnoha dalším, proč ho nosit v obalu. Kryt telefon nejen chrání, ale stává se také originálním módním doplňkem. S Picasee si obal na telefon přizpůsobíš podle svých představ. Vyjádříš jím názory, máš na očích oblíbený citát nebo fotku miláčka. Design ale není jedinou výhodou. Zjisti, proč by měl kryt patřit k povinné výbavě tvého telefonu.

K odolnému ULTIMATE CASE dostaneš ochranné sklo zdarma. Veškerý sortiment z Picasee máš teď s promo kódem REFRESHER20 se slevou 20 %. Kód platí jen v období od 15. 8. do 22. 8.  
přejít na web
picasee, kryt na mobil, smartfón
Zdroj: Picasee

1. Kryt je součástí tvých outfitů

Mobil už dávno není jen pomůcka, která ulehčuje život. Stal se naší každodenní součástí, doslova parťákem. Máš ho v ruce hned po probuzení, při jídle a ocitá se na stole častěji než pivo, na které vyrazíte s kamarády.

Smartphone tě reprezentuje a lidé si na tebe podle něho vytváří názor. Právě zajímavý kryt doplní tvůj outfit, takže můžeš mít na každý den jiný. Jediný obrázek na zadní straně reprezentuje vše, co máš rád, a vyjádří tvou osobnost. Líbí se ti romantický nebo minimalistický styl či chceš mít na krytu oblíbenou fotku z dovolené? S kryty od Picasee si vybereš z různých designů nebo si navrhneš svůj vlastní. 

2. Zvyšuješ životnost svého telefonu

Kryt tvůj telefon chrání před nárazy, otřesy i škrábanci. Můžeš o něj pečovat jako ve vatě, ale i tak máš občas den, kdy ti zkrátka všechno padá z rukou. Stačí jeden pád z malé výšky a praskne ti displej či zadní strana, která je u moderních smartphonů ze skla. Kryt však nechrání jen vnější součásti, ale také technologii uvnitř.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Picasee (@picasee.eu)

Ochrana telefonu krytem je jeden z nejjednodušších způsobů, jak prodloužit životnost mobilu. Picasee nabízí kryty a pouzdra s rozdílným stupněm ochrany: ULTIMATE CASE, silikonový černý obal nebo silikonový průhledný obal.

chci kryt na mobil

Každý má jiný vzhled, hrubost a sílu, která chrání tvůj telefon. ULTIMATE CASE ho chrání po celém obvodu včetně fotoaparátu. Má protiskluzový povrch a doživotní záruku. Poradí si i s pádem z pětimetrové výšky. Stejně jako u všech ostatních obalů si můžeš přizpůsobit jeho vzhled. 

picasee
Zdroj: Picasee

3. Ušetříš peníze za pojištění

Máš svůj telefon pojištěný? Většina lidí ne, což je další důvod, proč ho chránit krytem či obalem. I pokud patříš k šikovnějším lidem, nikdy nevíš, kde můžeš s telefonem spadnout. Ten je za pár minut nepoužitelný, v lepším případě jenom rozbitý.

Nikomu se nechce utrácet peníze za pojištění, které pokryje případné opravy nebo koupi nového mobilu. Kryt či obal je lacinější, telefon ochrání a na rozdíl od pojištění nemusíš nic vyřizovat, když se ti například rozbije displej.

picasee, kryt na mobil, smartfón
Zdroj: Picasee

4. Telefon se lépe drží – nebude ti tak často padat

Lesklé zadní strany telefonů sice vypadají dobře, ale jsou poměrně kluzké a kvůli tomu se špatně drží. Kryt zabezpečí pohodlnější manipulaci, aby ti mobil nepadal z ruky. Pokud ti vadí, že přidá telefonu na objemu, vyber si nějaký tenký, například silikonový průhledný obal od Picasee. Chrání mobil po celém obvodu a nezakrývá zadní stranu mobilu, takže nechá vyniknout jeho design.

5. Telefon později snáze prodáš

Byla by škoda nechat starý telefon v zapomnění šuplíku, když ho můžeš zpeněžit. Mnohé společnosti nabízí možnost výkupu nepoužívaných telefonů, čímž získáš peníze navíc a přispěješ k udržitelnosti. Pokud chceš telefon prodat výhodně, musíš se o něj starat. Když bude vypadat jako nový, získáš za něj vyšší sumu. Toho dosáhneš používáním krytu či obalu, na škodu rozhodně není ani ochranné sklo.

Ke koupi ULTIMATE CASE máš ochranné sklo zdarma. Chránit svůj telefon však můžeš dalšími typy krytů i obalů v různých provedeních. Může ho zdobit kryt se společnou fotkou s partnerem či partnerkou nebo fotka tvého domácího mazlíčka. Případně si vytvoř vlastní grafiku s oblíbeným mottem – možností je nekonečně mnoho. Vyber si tu svou a nezapomeň využít 20% slevu s promo kódem REFRESHER20. Pozor, je platný jen do 22. srpna.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Picasee (@picasee.eu)

Zpět
Sdílet
Diskuse