Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
12. srpna 2022 18:01
Čas čtení 0:33

Tyson Fury definitivně ukončil kariéru v den svých 34. narozenin

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Tyson Fury definitivně ukončil kariéru v den svých 34. narozenin
Zdroj: Getty Images/Julian Finney

Britský boxer neuvedl důvod svého rozhodnutí.

Britský boxer Tyson Fury ukončil kariéru již několikrát. Naposledy se tak stalo v dubnu letošního roku, kdy v londýnském Wembley knokautoval krajana Dilliana Whyta. V pátek však zveřejnil příspěvek na Twitteru, ve kterém oznámil definitivní konec. 

26. října 2023 13:57 Čas čtení 9:08 Propadl kokainu, vážil 200 kilo a chtěl spáchat sebevraždu. Boxerský šampion Tyson Fury má za sebou neuvěřitelný příběh Propadl kokainu, vážil 200 kilo a chtěl spáchat sebevraždu. Boxerský šampion Tyson Fury má za sebou neuvěřitelný příběh

„Po dlouhých náročných rozhovorech jsem se konečně rozhodl odejít a na své 34. narozeniny říkám bon voyage,“ napsal na Twitteru v den svých 34. narozenin šampion organizace WBC v těžké váze. Fury neuvedl důvod svého rozhodnutí.

„Velké poděkování všem, kteří se v průběhu let podíleli na mé kariéře,“ píše ve svém příspěvku na Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse