Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
27. září 2022 17:08
Čas čtení 0:46

Policie hledá dvě nezletilé dívky ze Žďárska, z domu odešly spolu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie hledá dvě nezletilé dívky ze Žďárska, z domu odešly spolu
Zdroj: Policie ČR

Po dívkách je vyhlášeno celostátní pátrání.

Dívky ve věku třinácti a čtrnácti let byly podle prohlášení policie viděny naposledy v pondělí v Bystřici nad Pernštejnem na Žďársku, kde obě žijí. Odejít spolu z domu měly pravděpodobně v brzkých ranních hodinách a nadále se předpokládá, že jsou spolu. 

Jejich blízcí po nich začali ihned pátrat, nyní už ale vyčerpali všechny své možnosti. Po dívkách proto policisté vyhlásili celostátní pátrání. „Na základě policejního šetření policisté zjistili, že se dívky pohybovaly v prostoru vlakového nádraží, odkud mohly zřejmě pokračovat ve směru na Ústecký kraj. Nelze ale vyloučit jejich pohyb kdekoliv na území České republiky,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

27. září 2022 13:50 Čas čtení 1:41 VIDEO: Řidič s 2,6 promile alkoholu projel v kradeném taxíku Prahou. Ohrožoval okolí, v podzemní garáži prorazil závoru VIDEO: Řidič s 2,6 promile alkoholu projel v kradeném taxíku Prahou. Ohrožoval okolí, v podzemní garáži prorazil závoru

Starší z dívek – čtrnáctiletá Patricie – je štíhlé postavy a měří asi 150 centimetrů. Má dlouhé tmavé vlasy a modré oči. Při odchodu z domu na sobě měla mít černou prošívanou bundu do pasu s kapucí, hnědobílou kostkovanou mikinu, kotníkové boty Nike a černý batoh Adidas.

Třináctiletá Alice je rovněž štíhlé postavy a měří kolem 160 centimetrů. Dívka má středně dlouhé vlasy hnědé barvy a zelené oči. Přes levé obočí má drobnou jizvu o velikosti do 3 centimetrů.

Informace o pohřešovaných dívkách mohou lidé hlásit na tísňové lince 158 či na jakékoli policejní služebně.

policie
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse