Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti JOBST.
30. září 2022 18:06
Čas čtení 1:21
Sponzorovaný obsah

Dokonalé nohy ve třech jednoduchých krocích

Dokonalé nohy ve třech jednoduchých krocích
Zdroj: Shutterstock
ZDRAVÍ ZDRAVÍ ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Uložit Uložené

Krásné nohy může mít každá žena, bez ohledu na věk i velikost oblečení.

Která žena by netoužila po krásných nožkách. Bohužel, ne každá z nás se může rovnat s královnou krásy či řeckou bohyní. Některé predispozice jsou zkrátka dané geneticky, nicméně krásné nohy můžeš mít v jakémkoliv věku či velikosti. Nevěříš? Mrkni na následující 3 tipy.

1. Zdravá životospráva (jídlo, pitný režim)

Věř nebo ne, zdravé stravování a dostatečný pitný režim hrají ve tvém životě opravdu velkou roli. Ne nadarmo se říká, že se krásná postava neformuje ve fitku, nýbrž v kuchyni. A pokud jde o nožky, platí to dvojnásob. Kvalitní a pestrá strava by pro tebe měla být samozřejmostí nejen s blížícím se létem, ale v průběhu celého roku. Pár salátů před plavkovou sezónou tě totiž nespasí.

Pokud se zaměříš na dostatečný pitný režim, do značné míry zamezíš tvorbě celulitidy. Pomerančová kůže tě sice na zdraví neohrozí, nicméně nejedna dáma je ráda, když se s ní nemusí trápit.

2. Pravidelný pohyb

Pravidelný pohyb je dalším silným spojencem na cestě ke krásným nohám. Nezáleží na tom, pro který sport se rozhodneš. A rozhodně neplatí, že denně musíš naběhat několik kilometrů nebo se hodiny trápit v posilovně. Pohyb by tě měl především bavit.

Doporučeno
Lidé si nechávají v Turecku zbrousit zdravé zuby na pahýly, aby dosáhli amerického úsměvu. „Budou toho litovat,“ varuje zubařka Lidé si nechávají v Turecku zbrousit zdravé zuby na pahýly, aby dosáhli amerického úsměvu. „Budou toho litovat,“ varuje zubařka 24. dubna 2024 7:00

Oddávej se dlouhým procházkám ve městě nebo v přírodě, jezdi na kole nebo choď na pilates. Zkrátka a dobře dělej pohyb, po kterém tvoje nožky zrovna touží. A pokud do svého cvičebního režimu tu a tam zařadíš i nějaký ten posilovací cvik, bod pro tebe.

3. Masáže a kosmetika

Masáže a kosmetika jsou pomyslnou třešničkou na dortu v péči o tvoje nohy. Nezapomínej na to, že tě nosí po celý život. Od rána do večera odvádějí tvrdou práci a zaslouží si jemné pohlazení v podobě masáže či kvalitní kosmetiky. Ideálně ale kombinuj obojí.

Masáž si dopřávej jednou v měsíci a tělové mléko či máslo aplikuj nejlépe každý den po koupeli. A pokud chceš svoje dolní partie dovést před létem k dokonalosti, vyzkoušej opalovací krém. Jemný bronz jim dodá doslova zlatavý punc.

TIP: Trápí tě metličkové žilky na nohou? I s nimi můžeš zatočit. V tomto případě však přichází na řadu estetický zákrok laserem.

Domů
Sdílet
Diskuse