Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
18. října 2022 17:31
Čas čtení 0:49

Před zápasem Kvitové v Mexiku se na kurtu usídlil roj včel. Opožděný začátek tenistku nerozhodil a postoupila

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Před zápasem Kvitové v Mexiku se na kurtu usídlil roj včel. Opožděný začátek tenistku nerozhodil a postoupila
Zdroj: Getty Images/Mohamed Farag

Českou tenistku čekalo před prvním zápasem turnaje v Guadalajaře nepříjemné překvapení. Na umpiru se usídlil roj včel.

Petra Kvitová se na turnaji WTA v Guadalajaře setkala s netradičním odložením začátku zápasu. Její klání s Američankou Bernardou Perou muselo být odloženo kvůli velkému roji včel, jenž se usadil na střeše umpiru. Kurt musel být evakuován a roj odstraněn. Avšak ani opožděný start zápasu Kvitovou nepřekvapil a svou soupeřku překonala.

2. října 2022 15:31 Čas čtení 0:38 Barbora Krejčíková slaví další úspěch. Na turnaji v Tallinnu získala první letošní titul Barbora Krejčíková slaví další úspěch. Na turnaji v Tallinnu získala první letošní titul

Pořádný roj včel, jenž se usídlil na rozhodcovském stanovišti, zachytil i oficiální účet turnaje. Rarita, která zdržela začátek zápasu, se však posléze odstranila a mohlo se přistoupit ke klání i s fanoušky. Ti však museli být do té doby společně se všemi ostatními evakuováni.

Pak už to ale byla jízda Kvitové. Svou soupeřku, dvaačtyřicátou ženu v žebříčku WTA Peru, vyprovodila z kurtu za skoro hodinu a půl po setech 3:6 a 5:7. Česká favoritka se tak nyní v druhém kole postaví Kanaďance Biance Vanesse Andreescu. Té se podařilo vyřadit Švýcarku Jil Teichmann také v poměru 2:0 na sety.

V turnaji naopak skončila sedmnáctiletá Linda Fruhvirtová, která nestačila na Američanku Stephens 2:0 na sety. Soupeřka dokonce české naději v prvním setu nadělila kanára. Na svůj první zápas v turnaji ještě čekají Kateřina Siniaková, Marie Bouzková, Tereza Martincová, Barbora Krejčíková a Karolína Plíšková.

Domů
Sdílet
Diskuse