Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
19. října 2022 10:57
Čas čtení 0:56

Swedish House Mafia do Prahy nepřijede. Na vině je technická závada

Kategorie:
Hudba
Uložit Uložené
Swedish House Mafia do Prahy nepřijede. Na vině je technická závada
Zdroj: Taylor Hill/FilmMagic

Známé trio DJů nevynechá pouze Prahu, ale také další čtyři zastávky. Jak uvedlo na Instagramu, může za to poničení techniky při vykládce.

Stockholmské housové legendy Swedish House Mafia vynechají v rámci své tour Prahu. Oznámily to fanouškům na Instagramu. Dle oficiálního sdělení je na vině poničená část techniky při vykládce, která znemožní nejen konání koncertu v Praze, ale i na dalších 4 zastávkách. Jejich koncertní šňůra bude dle odhadů pokračovat až od 29. října vystoupením v belgických Antverpách.

22. října 2021 10:55 Čas čtení 0:39 Swedish House Mafia slaví návrat na scénu spoluprací s The Weekndem. Poslechni si nový hit se sexy videoklipem Swedish House Mafia slaví návrat na scénu spoluprací s The Weekndem. Poslechni si nový hit se sexy videoklipem

Nepříjemná zpráva se na sociálních sítích objevila ve středu ráno. „Včera v noci byla při vykládce poškozena část techniky, která je nedílnou součástí našeho vystoupení. Naštěstí nebyl nikdo z naší crew zraněn,“ komentovala celý incident skupina. Technický problém nicméně zapříčinil, že si SHM bude muset dát neplánovanou pauzu.

Dokud nebude technika vyměněna, nebude moci trio ve složení Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso pokračovat v koncertní šňůře. „Každý, kdo zakoupil lístek na následující vystoupení, dostane okamžitě peníze zpět,“ uvedli s tím, že se to týká dnešního koncertu v Curychu, vystoupení 21. října v Krakově, 22. října v Praze, 25. října v Kolíně a 27. října v Mnichově.

Fanoušci, kteří se chystali na koncert 29. října v Antverpách, se však vystoupení dočkat mají. Náhradní termíny za vynechaná vystoupení prozatím známy nejsou, nicméně trio DJů slíbilo, že ušlý zážitek vynahradí fanouškům co nejdříve. „Je nám to líto a budete nám chybět, naši milovaní fanoušci,“ dodali.

Nehoda je pro skupinu nešťastná. Nynější tour je totiž první řádnou šňůrou od roku 2012. Trio je známé zejména svým breakout hitem One, který nasbíral přes 100 milionů zhlédnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse