Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
21. října 2022 20:11
Čas čtení 0:55

Mladík se v prodejně kebabů v Praze dožadoval toalety. Když mu nebylo vyhověno, chtěl se vymočit na pult

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Mladík se v prodejně kebabů v Praze dožadoval toalety. Když mu nebylo vyhověno, chtěl se vymočit na pult
Zdroj: Policie ČR

Když se muži nepodařilo uplatit obsluhu s tím, že potřebuje na toaletu, pokusil se vymočit na pult. Jenže se mu nepovedlo ani to, tak alespoň vykopl výlohu. Policie jej nyní hledá.

Během nočních toulek Prahou toho člověk může vypít opravdu hodně. Je však nutné také přemýšlet o tom, jestli bude někde v okolí dostupná toaleta. Na to zřejmě v úterý 4. října před půlnocí nemyslel mladík, který se v kebabárně na Sokolské ulici toalety dožadoval. Když mu ale nebylo vyhověno, jelikož rychlé občerstvení nedisponovalo toaletou pro veřejnost, snažil se vymočit na pult. Nyní jej hledá policie.

21. října 2022 15:21 Čas čtení 1:28 Video: Muž si v pražské bance vytipoval 89letou důchodkyni, pak ji přepadl. Lup utratit nestihl Video: Muž si v pražské bance vytipoval 89letou důchodkyni, pak ji přepadl. Lup utratit nestihl

Muž, který měl s největší pravděpodobností velké nutkání vykonat potřebu, se do prodejny rychlého občerstvení v Novém Městě vydal kolem půlnoci z úterý na středu. V Sokolské ulici přišel do prodejny kebabu a dožadoval se vstupu na toaletu.


„Když mu pracovníci rychlého občerstvení opakovaně sdělili, že toaletu pro veřejnost nemají a peníze to nezmění, pokusil se vykonat potřebu přímo v provozovně. Poté, co ho vyhodili, se několikrát vrátil a stále se dožadoval vykonání potřeby, až před ním museli uzamknout hlavní vchod,“ komentoval mužův výstup mluvčí policie Jan Rybanský.

Uzamčené dveře v mladíkovi vyvolaly ještě víc hněvu, a když se tedy nemohl dostat dovnitř, rozhodl se, že skleněnou výplň dveří alespoň prokopne. Jakmile se mu to povedlo, z místa utekl neznámo kam.

mladík kebab toaleta
Zdroj: Policie ČR

Policisté jej nyní hledají. Taková urgentní potřeba jej totiž může dostat až do vězení. „Případ je prověřován pro trestný čin poškození cizí věci, ze kterého je mladík i podezřelý. Pokud bude dopaden, čeká ho v případě odsouzení trest odnětí svobody v délce trvání jednoho roku,“ dodal Rybanský.

Domů
Sdílet
Diskuse