Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
28. října 2022 8:27
Čas čtení 0:36

Elon Musk převzal Twitter a okamžitě propustil vedení

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Elon Musk převzal Twitter a okamžitě propustil vedení
Zdroj: Getty Images/NDZ/Star Max/GC Images

Není ale jasné, zda podepsal všechny nutné dokumenty k legálnímu převzetí firmy.

Miliardář Elon Musk ve čtvrtek převzal vedení sociální sítě Twitter a propustil vedení. Uvedlo to více amerických médií s odvoláním na nejmenované zdroje, informují agentury AFP a AP.

Musk v rámci prvních kroků v čele Twitteru propustil generálního ředitele sociální sítě Paraga Agrawala, finančního ředitele Neda Segala a dalšího vysoce postaveného představitele společnosti, napsal americký deník The Washington Post a televizní stanice CNBC

Zprávy o Muskově nástupu do vedení sociální sítě přicházely jen o několik hodin dříve před soudem určeným termínem, do kterého měl miliardář definitivně dokončit nákup Twitteru, píše AFP. 

Zdroje agentury AP, které si přály zůstat anonymní, potvrdily, že Musk nastoupil do čela společnosti. Nepotvrdily však, zda byly podepsané všechny dokumenty potřebné k uzavření dohody v hodnotě 44 miliard dolarů. 

Musk ve čtvrtek na Twitter napsal, že sociální síť kupuje, „protože pro budoucnost civilizace je důležité mít společné digitální náměstí, na kterém se dá zdravým způsobem diskutovat o široké škále názorů“. 

Domů
Sdílet
Diskuse